Nekünk a siker mércéje a tanulóink elégedettsége

Mindig nagy öröm egy tanár számára, ha egy diákja sikeresen fejlődik. Nekünk pedig még nagyobb öröm, hogy a Nyelvi központunk minden tanulója sikeresen eléri céljait.

Play Video

Nagyon izgalmasak ezek az órák, olyan
mintha belekerülnénk egy másik világba.

Csányi Sándor

színész

Play Video

Szinkronban használjuk az agyunk mindkét felét.
Tehát nyilván a bal agyféltekénket is használjuk,

Play Video

Gerhardtné Mersics Szilvia

fiókvezető

Play Video

Sárik Péter

jazz zongoraművész és zeneszerző

Play Video

Orosz Andrea

grafikus

Play Video

Gyulai Szilveszter

kávé kereskedő

Nézd meg további videóinkat Youtube csatornánkon:

0 +
sikeresen végzett hallgató és
0 +
jobb agyféltekés nyelvóra után:

tanulóink 80% önbizalom növekedésről számolt be a visszajelzésében

tanulóink 4%-a a depressziójának megszűnéséről számolt be

hallgatóink 10%-a számolt be sikeres karrier lépésről a tanfolyam alatt vagy után

minden diszlexiás hallgatónk teljes sikerrel végezte el tanfolyamainkat

és csak 3%-nak kellett ingyenes plusz órákat adnunk a garantált nyelvi szintlépéshez.

Ha szeretnéd mindezeket személyesen is megtapasztalni Te is, akkor szeretettel várunk nyílt napunkra és egy INGYENES próbaórára!

Inspiráló történetek

/ Csányi Sándor /

színész

„Nekem, akinek nincs ideje arra, hogy leüljön folyamatosan, annak aki nem szereti azt, hogy csoportos órákra jár, egymás előtt kell szerepelni, meg mondatokat összerakni, meg ebből az egész iskolásdiból tulajdonképpen elege van – mint ahogy nekem ezekhez igazából nem túl jó élmények fűződnek hozzá -, azoknak szerintem ez egy nagyon jó lehetőség. Nagyon izgalmasak ezek az órák, olyan mintha belekerülnénk egy másik világba. Azt sem tudom, hogy az agykontrollhoz pontosan mi köze van, csak azt tudom, hogy

ezek az órák nagyon pihentőek. Nagyon lenyugszik tőle az ember. Tehát ebből a szempontból is jó: ha nagy a rohanás, akkor abból egy kicsit le lehet nyugodni,

és gyakorlatilag a kisujjad sem mozdítod, mégis olyan mint ha tettél volna valami értelmeset egy nap.”

/ Gerhardtné Mersics Szilvia /

fiókvezető

„Akik belefáradtak már abba, hogy sokféle módszerrel, újra és újra elkezdték mint én, kisebb nagyobb sikerrel túllettek egy angol nyelvi kurzuson és mégsem voltak sikeresek, azok mindenképpen jöjjenek el ide és tapasztalják meg ezt a másfajta nyelvtanulást, másfajta élményt, és ne egy görcsös, stresszes, magolós nyelvképzést képzeljenek el. Ha ilyenre vágynak ne ide jöjjenek! De

ha egy felszabadult nyelvtanulást szeretnének, aminek eredménye is van, akkor mindenképpen azt javaslom, hogy ide jöjjenek el.”

/ Csilik György /

„Nekem nagyon egyszerűen megfogalmazható a személyes tapasztalatom.. Kevés idő, tényleg gyors eredmény, és

nekem, aki céget vezetek, és egyre többször kell, hogy angolul intézzem ügyeinket külföldön, pont erre van szükségem.

Működik-e? Határozottan azt érzem, hogy igen. Valahogy bekerülnek a szavak, mondatok, úgy, hogy én még egyetlen egyszer sem vettem elő órák előtt az anyagot, nem is lenne erre időm. Ajánlani tudom annak, akinek az idő pénz, és gyorsan kell eredmény.”

/ Gönczy Dániel /

„Sokat tanultam itt arról, hogy hogyan kell tanulni… Nem gondoltam, hogy ilyen szintre jutok.

A memorizáló órákban tetszett, hogy nem voltak rövidek az órák, mert nekem kell 25 perc, hogy „átszellemüljek”: 25 perc után a tanulás állapotában tudtam lenni az órákon.
A tanári óráknál nagyon jók a dupla órák, mert van idő a gyakorlásra. Nagyon tetszett, hogy nyitottak voltatok a megoldásokra, minden téren. Nagyon király volt, hogy időpontot változtatni mindig lehetett. Otthon nem sokat foglalkoztam az anyaggal vagy a nyelvvel egyáltalán, mostantól fog megjönni a kedvem a nyelv valóságos használatára, mert már nincs, aki ösztönözzön (filmnézés, stb.).

/ Lupták Szilárd /

„Szeretettel ajánlom Neked ezt az iskolát, (szándékosan nem csak egy nyelviskolát) mert családias hangulatban, barátságos környezetben tanulhatsz az életről, önmagadról és arról, hogy hogyan tudod elérni céljaidat anélkül, hogy kilépnél a komfortzónádból.

Itt nem csak nyelvtudásra tehetsz szert de kapsz egy használati utasítást az életedhez.

A nyelvi szintemelkedésedre vállalt garancia már csak hab a tortán…”

/ Hey Noémi /

„Nagy figyelmet fordít a csapat a két agyfélteke harmonizálása.

Nekem, aki kétoldali agyvérzéssel születtem és emiatt rendelkezem némi agyféltekék közti diszharmóniával, különösen sokat jelentett ez a speciális kezelés és nagyon hamar érezni kezdtem a hatását,

ami például a könnyebb koncentrációban nyilvánult meg. Ami a konkrét nyelv tanulást illeti, én évek óta próbáltam magasabb szintre lépni az angol nyelvben, de a hagyományos módszereket nem éreztem elég hatékonynak. Itt az tűnt fel már az első órák után, hogy valahogy egyszerűen görcsös gondolkozás nélkül eszembe jutnak a szavak, vagy akár teljes mondatok, mintha valahonnan a tudatalattimból kerülnének a felszínre, anélkül, hogy tudatosan agyalni kezdtem volna rajta, hogy is van éppen ez vagy az… A bevéső órák hatását leginkább ebben éreztem. A tanári órák során hatalmas segítséget jelentett, hogy Mariann valóban teljesen személyre szabottan, egyénileg foglalkozott velem, maximálisan az én igényeimhez igazítva a tanulás menetét, ráadásul nem stresszes, görcsös hangulatban teltek az órák, hanem a hatékonyság mellett vidám, barátságos légkörben, ahová öröm bejárni.

/ Török Bálint /

„Én pár évvel ezelőtt hallottam már egy ehhez részben hasonló módszerről, és teljesen hidegen hagyott, pedig már akkor is a felnőttképzési, nyelvtanulási területen dolgoztam. Valószínűleg azért sem érintett meg, mert én tényleg szeretek tanulni, számomra a tanulás nem fáradság, hanem életcél… ez a módszer pedig szükségtelenné teszi a munka részét, és én erre nem vágytam.

Amikor az ezzel a módszerrel való tanulás tudományosan igazolt, és gyakorlati eredményeit megismertem, rádöbbentem, hogy ezt minél több embernek igénybe kell vennie, mert elképesztő értékeket rejt bárki számára.

Ezek után ki is próbáltam, először egy, aztán még egy hónapon keresztül hetente néhány órát töltöttem az ún. tanulással. Mondhatom, beleszerettem, hiszen mellesleg az addigi, közel 20 évnyi döcögős nyelvtanulás használhatatlan maradványai megelevenedtek, és olyan felszabadultan beszéltem angolul mindenkivel, aki a környezetemben tudott angolul, hogy legtöbben nem is értették, mi történt velem

/ Dallos Szilvi /

„Meggyőződésem volt, hogy nincs nyelvérzékem, ezért kezdetben szkeptikus voltam a módszerrel kapcsolatban. Az idegennyelv tudás az egyik legnagyobb érték, amelyre akkor jövünk rá igazán, ha határozottan tudjuk azt használni és személyesen megtapasztaljuk a vele járó előnyöket. Ma már keresem a lehetőséget a külföldiekkel való kommunikációra.

A tanfolyam ideje alatt visszatért az önbizalmam és a kreativitásom, sikerült elszakadni a berögzült sémáktól, valamint útmutatást kaptam az emocionális és szellemi fejlődéshez.

A baráti hangulatú nyelvi kvízek során teljesen megszűnt a vizsgadrukkom, ezért a nyelvvizsgának is bátran neki merek vágni.”

/ Pénzes Katalin /

Azért szeretem ezt a nyelviskolát, mert rövid idő alatt látványos eredményt értem el, amit mások is észrevettek. Gördülékenyen és gyorsan mennek az órák, kedvesek a tanárok továbbá nagy szakértelemmel állnak a diákokhoz.

Mindenkinek ajánlom korosztálytól, elfoglaltságtól és mindentől függetlenül, azért, mert hamar lehet eredményt elérni.

Nagyon rugalmas az időbeosztás és az órák lefoglalása. Emellett árban nem tér el a normál nyelvoktatástól.

/ Dréhertné Anna /

„Nagyon jó itt a hangulat meg a légkör. Amikor ide jövök, mindig egy „nagy nyugiba” érkezem. Ami az oktatás részét illeti, azt nagyon kommunikáció-központúnak érzem. Az egész abban más a hagyományos oktatáshoz képest, hogy

valóban egy kicsit az anyanyelv elsajátítása alapján történik a nyelvoktatás, úgy ahogy gyerekként próbáljuk a saját nyelvünket megtanulni.

Ez a módszer arra ösztönöz, hogy ne gondolkodjunk az adott nyelv nyelvtani rendszerében, hanem ismétléssel próbálja, „panelszerűen” átadni a tudást, amit aztán képesek leszünk előhívni. Határozottan érzem, hogy ez a tanfolyam kész és használható paneleket képes adni utána az élő nyelv beszéléséhez, és ez mindenképpen pozitív. Amivel én eddig a nyelvtanulás terén találkoztam, ahhoz képest ez egészen újszerű.
Hiába vagyok nyelvész, a nyelvtanuláshoz nekem eddig semmi nem csinált kedvet. Most abszolút pozitív érzés, hogy a nyelvtanulást már nem érzem nyűgnek, és végre életre kelt bennem a motiváció!”

/ Kanyik Zoltán /

„Azért választottam ezt a nyelviskolát, mert ma már nincs időm munka mellett arra, hogy leüljek és hosszas órákat tanuljak vagy hogy beüljek az iskolapadba, ahogy az a hagyományos módszernél történik. Amit annak idején tanultam, az ezzel a módszerrel maximálisan előjött.

Rám olyan szinten frissítő hatással vannak a memorizáló órák, hogy amikor a munkától megfáradtan idejövök, „lefekszem”, de eddig még soha nem sikerült úgymond bealudnom az órába,

mert ezek mindig élvezetesek és érdekesek. Utána amikor hazamegyek, mindig friss vagyok, ahhoz képest, amilyen előtte voltam.
Az első ilyen tanfolyam, amit most fejeztem be olyan tapasztalatot adott, amit sok mindenkinek ajánlanék, hogy tapasztaljon meg. És ha megélte, rá fog jönni, hogy ez a módszer működik, és ha rájön, akkor sokkal gyorsabban el fog érni arra szintre, amire mindenki vágyik, kevesebb időráfordítással.”

/ Czompó Zsolt /

„Miért jó? Elsősorban azért, mert a szabadidőmből nem vesz el sokat, amit egyébként otthon töltök el. Nem kell pluszban tanulnom, ez család és munka mellett sok energiát lekötne, viszont a munkában és a magán szférámban szükségem van arra, hogy valamilyen szinten beszélni tudjak.

Mivel saját magam osztom be, hogy mikor járok az órákra, ezért intenzívebb tanulást tett lehetővé.

Azt kezdtem viszonylag rövid idő alatt érezni, hogy a nehezen összerakható mondatkezdésből egy folyamatos beszéd alakult ki egy tanfolyami ciklus alatt.
Őszintén szólva nem gondoltam eddig, hogy így, ilyen rugalmasan is lehet nyelvet tanulni, mivel én magam foglalom az óráimat, arra az időpontra, ami nekem megfelel.
Nagyon baráti, és nyitott ez az iskola. Ez igaz mind a szervezésen dolgozókra, mind a tanárokra és a vezetőségre, olyasmi érzésem van, mintha személyes barátságban lennénk.”

/ Rendes István /

„Nagy örömömre szolgált, hogy kipróbálhattam ezt az újfajta tanulási módszert. Érdekes volt benne az, hogy volt egy pár alkalmas rákészülés a tanfolyamra, aminek energiakezelés volt a neve. Ez meglepő fordulatokat hozott, mert tényleg elég stresszes az életvitelem. A tanfolyam előtt egyáltalán nem álmodtam, viszont

amikor elkezdtem járni, és ezt az energiakezelést is megkaptam, onnantól kezdve mindennap frissebben ébredtem, és meglepő módon, rendszeresen álomdtam is.

Nagyon szeretném, ha ez a módszer elterjedne, mert még több embert tudna megtanítani a hatékony kommunikációra és stresszmentes mindennapokra.”

/ Tankó Ági /

„Elegem lett abból, hogy hétköznap sok órát eltöltök tanfolyamon és a fél hétvégém vagy még több is rámegy a lecke írásra és a szavak tanulására. Úgy döntöttem belevágok, hogy kipróbálok valami újat. Persze izgultam, hogy milyen lesz és mennyire fog használni, egyáltalán alkalmas vagyok-e az ilyen fajta módszerre.
Nekem, ami igazán meglepő volt, hogy már régen sok évvel azelőtt tanult szavak és kifejezések beugrottak és emlékeztem rájuk. Az új szavakat, amiket az órákon tanultam megmaradtak többnyire és használni is tudtam őket.

Sokkal gördülékenyebben kezdtem beszélni, kevesebbet kellett gondolkodnom a mondanivalómon.

Nem lepődtem meg és blokkoltam le, ha hirtelen angolul kellett megszólalnom. Úgy érzem, hogy nekem használt és az eredménnyel teljesen meg vagyok elégedve. Azt tanácsolom mindenkinek, aki megkérdezi, hogy “megérte-e?”, hogy próbálja ki, mert meglepő és eredményes lesz a folyamat.”

/ Szigethy Fanni /

„Mióta erre a tanfolyamra járok, a memóriám sokat javult, sokkal jobban emlékszem dolgokra, akár jelentéktelenekre is,

sőt ha például TV-t nézek és csak egy dologra fókuszálok, a többi dolgot is megjegyzem, ami a képernyőn van. Nem tudtam mire számítsak, amikor elkezdtem járni az iskolába, de nekem egyelőre pozitív élményeim vannak. A nyelvtanárok is nagyon jók, türelmesek, és jól magyarázzák el azt, amit nem értek.”

/ Őr Ágnes /

„A módszer teljesen eltér a hagyományos módon való tanulástól, és ami ennél is fantasztikusabb volt, hogy

előjöttek a régen tanult és azóta nem használt nyelvi emlékek. És az első előhívó órán már tudtam kommunkálni!

A módszer megmutatta, hogy lehetőségem van hatékonyabban és gyorsabban elsajátítani egy nyelvet, mint azt eddig tapasztaltam. Emellett az első pillanattól boldogan, felszabadultan és könnyedén kommunkálok németül. Ezek az érzések még nagyobb nyitottságot és pozitív hozzáálást adtak mindennapjaimhoz.”

Kedves érdeklődők, hallgatók!

Nyitva vagyunk, mindenkit nagy szeretettel várunk! A Seerga Nyelvi Központ felelős cégként, a veszélyhelyzet ideje alatt betart minden kormányzati rendeletet, egészségügyi előírást és járványügyi intézkedést.

A Seerga általános COVID szabályai:

  • Nálunk csak magántanári órákon vehetnek részt a hallgatók.
  • Mindenki igyekezzen az előre egyeztetett időpontban érkezni, kerüljük el a csoportosulást.
  • A termekben minden tanóra után fertőtlenítés történik.
  • Minden kedves hallgató/érdeklődő kizárólag csak akkor jöjjön be hozzánk, ha nincs tudomása arról, hogy bármilyen fertőző betegsége lenne, illetve nincsenek tünetei! Belépéskor a recepción erről mindenkinek alá kell írnia egy Nyilatkozatot.

Ezen előírások betartása közös érdekünk, köszönjük az együttműködést!