A lelkes hozzáállást
sikerdíjjal jutalmazzuk

A Seerga az egyetlen nyelviskola az országban, ahol sikerdíjat kapsz, ha kiemelkedően teljesítesz.

Más nyelviskoláknak fix díjazásuk van. Nem múlik semmi a teljesítményeden, nem tudsz kedvezőbb feltételeket elérni még akkor se, ha Te vagy a leglelkesebb.

Nálunk mindenki, aki a tanfolyam végén 80% feletti eredményt ér el a záró szintfelmérőjén, az a tandíjból visszakap 50 ezer Ft-ot.

Minimum 80%-osan megírt záró szintfelmérő esetén a fenti összegből visszajár Neked:

Miért adunk sikerdíjat Neked, ha jól teljesítesz?

Tapasztalatunk szerint, nyelvtanulási rendszerünk akkor a leghatékonyabb, amikor a hallgatóink motivációja is maximális.

TEDD MEG AZ ELSŐ LÉPÉST! Szeretnél 7x gyorsabbsebességgel, mégiskönnyedén nyelvet tanulni? Visszahívást kérek Mitől leszel 7x gyorsabb, mégis eredményesebb? Akkor felejtsd el a hagyományos nyelviskolákat, és használd fel tudatalattid erejét. Tanulj velünk úgy, ahogy az anyanyelvüket is tanuljuk: bevésődéssel. Azért tudsz akár 7-szeres sebességgel tanulni, mert a tudást egy ellazult, relaxált állapotban "ültetjük be tudatalattidba", majd a megfelelő aktiválási technikával a tudatos elmédbe tápláljuk ezt. Emiatt a módszer nem csak gyorsabb és hatékonyabb, de számodra sokkal kényelmesebb is. Nincs erőfeszítés, nincs kényszer, nincs görcsösség, csak az élvezete annak, ami a részeddé válik, vagyis a nyelvtudás.  Jelentkezz nyílt napunkra és ingyenes próbaóráraBudapesten, a Nyugatinál NYELVI SZINTEMELKEDÉS SIKERES VIZSGA UTÁN GARANCIA SIKERDÍJ Iratkozz be most és kezd el év végéig, amikorcsak szeretnéd! 100 ezer Ft kedvezménnyel NYELVI SZINTEMELKEDÉS GARANCIA 100% SIKERES VIZSGA UTÁN 50.000 Ft SIKERDÍJ

Már a kezdetektől fogva tanulási rendszerünk egyik alappillére, hogy megkeressük és fókuszba helyezzük hallgatóink valódi, belső célját, ami miatt szeretnének elkezdeni nyelvet tanulni. Az évek során kirajzolódott számunkra, hogy a siker egyik kulcsát mindig a motivációban kell keresnünk.

Tanulási tanácsadóink újra és újra azt tapasztalták, hogy a leglelkesebb hallgatóink érnek el legkönnyebben sikereket. Tanáraink pedig szintén azoknál a hallgatóinknál tudtak a leggyorsabban fejlődést elérni, akiknek a záró szintfelmérőig fókuszban tudott maradni ez a belső céljuk.

Ezért az országban egyedülálló módon, létrehoztunk egy sikerdíjas rendszert, amivel szerződésben biztosítunk Neked egy olyan külső célt, ami segít majd végig fókuszban tartani a belső célodat is. Így egészen biztosra veszzük, hogy ki fog tartani a lelkesedésed a záró szintfelmérőig.

Hogyan működik a sikerdíj, és mikor kaphatod meg?

Ha a nyelvtanfolyamod végén, a záró szintfelmérőn

átlagon felül teljesítesz, azaz

0 %
fölötti eredményt érsze el, akkor visszafizetünk Neked 50 ezer Ft-ot a tanfolyamod árából.

De akkor se kell majd csüggedned, ha

0 %
alatti eredményt érsz el, mert ezesetben a garanciánkban vállalt módon, újabb INGYENES órákat kapsz tőlünk.

De ne feledd, hogy végső soron a belső motivációdat mindig magadban kell megtalálnod. Mi csak a fűszert adjuk hozzá, hogy még élvezetesebb legyen a nyelvtanulás.

Minimum 80%-osan megírt záró szintfelmérő esetén a tandíjból visszajár Neked:

a 2 szintesből:

50 000 Ft

a 3 szintesből:

60 000 Ft

a 4 szintesből:

70 000 Ft

Szívesen nekiugranál egy ilyen sikerdíjas nyelvtanfolyamnak?

Ha igen, akkor szeretettel meghívunk Téged nyílt napunkra, ahol lehetőséged van jelentkezni INGYENES próbaórára is, hogy személyesen is megtapasztalhasd a nyelvi központunkban alkalmazott módszert. A létszámkeretünk korlátozott, ezért ha eljönnél, kérünk részvételed MOST jelezd, hogy biztosan legyen helyed!

Kedves érdeklődők, hallgatók!

Nyitva vagyunk, mindenkit nagy szeretettel várunk! A Seerga Nyelvi Központ felelős cégként, a veszélyhelyzet ideje alatt betart minden kormányzati rendeletet, egészségügyi előírást és járványügyi intézkedést.

A Seerga általános COVID szabályai:

  • Nálunk csak magántanári órákon vehetnek részt a hallgatók.
  • Mindenki igyekezzen az előre egyeztetett időpontban érkezni, kerüljük el a csoportosulást.
  • A termekben minden tanóra után fertőtlenítés történik.
  • Minden kedves hallgató/érdeklődő kizárólag csak akkor jöjjön be hozzánk, ha nincs tudomása arról, hogy bármilyen fertőző betegsége lenne, illetve nincsenek tünetei! Belépéskor a recepción erről mindenkinek alá kell írnia egy Nyilatkozatot.

Ezen előírások betartása közös érdekünk, köszönjük az együttműködést!