Angol. Német. Spanyol.

A legjobb befektetés a nyelvtanulás.

Tanulj nyelvet 7-szer gyorsabban.
Használd egy életen át.

Garantáltan hatékony nyelvtanfolyamok minden szintnek megfelelően, a hosszútávú memóriába írva.

Maximális figyelem tőlünk.
Gyorsabb fejlődés Neked.

Szereted, ha egyénileg foglalkozik veled egy tanár? Nem fejlődsz elég gyorsan csoportban?

A tanfolyam során az egyéni memorizáló órák után egyéni tanári órákon aktivizálják szakembereink a tudásod. Ráadásul nálunk több tanár is foglalkozik majd Veled egy tanfolyam alatt, így mindig az aktuális igényeidnek megfelelően fejlesztjük képességeid.

Tanulás egyéni időbeosztásban.
Elfoglalt embereknek.

Elfoglalt vagy? Rengeteg a teendőd, nem nagyon tudnál egy nyelvtanfolyamot beilleszteni az életedbe?

Az órarendedet Te állítod össze, tehát akkor jársz hozzánk nyelvórára, amikor kedved van hétköznap 7-22 között, szombaton 9-18 között.

Szabadon bárhol, bármikor.
Nincsenek határok.

Vidéken vagy külföldön élsz? Semmi gond, nálunk távoktatással is tanulhatsz!

Rendszerünk alkalmas arra, hogy a tudást az otthonodban „ültessük be tudatalattidba”, mert itt elő tudjuk teremteni számodra a megfelelő ellazult, relaxált állapotot. Ezután a nyelvi trénereink Skype-os óra keretében hívják majd elő a tudást Belőled a megfelelő aktiválási technika segítségével. Nem kell félned attól, hogy az otthoni tanulással „ellógod” az órákat, csapatunk és trénereink e folyamat alatt is odafigyelnek rád és hatékonnyá teszik a nyelvtanulási folyamatot.

Egyedülálló tanulási
metódussal fejlődhetsz

Rendszerünk másik alappillére, hogy már a kezdetektől fogva a hagyományostól eltérő módon építjük fel a tanfolyamainkat.

Sok év tapasztalatát gyúrtuk bele ebbe az egyedi menetrendbe, amit rendszeres minőségbiztosítási ellenőrzésnek vetünk alá és ez alapján fejlesztünk folyamatosan.

Nyelvtanfolyamainkkal garantált a nyelvi szintemelkedésed

Szaktudásunk és tapasztalatunk a biztosíték arra, hogy sikeresen eléred a kívánt nyelvi szintet, ezért szerződésben vállalt Nyelvi szintemelkedés garanciát adunk. Így nálunk csak egyszer kell kifizetned egy tanfolyamot. És mivel rendszerünk akkor a leghatékonyabb, ha motiváltak a hallgatóink, ezért sikerdíjat fizetünk azoknak, akik lelkesen kitartanak a tanfolyam végéig, és átlagon felül teljesítenek a záró szintfelmérőjükön.

A legjobb ár-érték arány

Ha minden tényezőt figyelembe veszünk: idő, pénz, életérzés és hozzá vesszük az általunk egyedülállóan biztosított nyelvi szintemelkedési garanciát, akkor a piacon elérhető legjobb ár-érték arány jön ki. Hasonlítsd össze Te magad is:

Válaszd ki a Neked legmegfelelőbb nyelvtanfolyamot!

A Te sikerdíjad

Minimum 80%-osan megírt záró szintfelmérő esetén a fenti összegből visszajár Neked:

a 2 szintesből:

50 000 Ft

a 3 szintesből:

60 000 Ft

a 4 szintesből:

70 000 Ft

Fontos:
2020. január 15-től tandíjaink 12,5%-al emelkednek, ezért régi díjainkat csak az addig beiratkozattak tudjunk garantálni!

Karácsonyi meglepetésünk:
Ezen felül, aki december 19-ig beiratkozik plusz 4% tandíj kedvezményt kap régi árainkból!

Nyílt napunkon lehetőséged van beiratkozni, vagy INGYENES próbaórára jelentkezni, ahol személyesen is meggyőződhetsz rendszerünk hatékonyságáról. A létszám keretünk korlátozott, ezért ha eljönnél, kérünk részvételed MOST jelezd, hogy biztosan legyen helyed!

Kedves érdeklődők, hallgatók!

Nyitva vagyunk, mindenkit nagy szeretettel várunk! A Seerga Nyelvi Központ felelős cégként betart minden kormányzati rendeletet és egészségügyi előírást. A veszélyhelyzet megszűnése mellett a járványveszély továbbra is fennáll, így a járványügyi intézkedések továbbra is érvényesek.

A Seerga általános COVID szabályai:

  • Nálunk is kötelező a 1.5 méteres szociális távolságtartás, belépéskor szájmaszk viselése, és a kihelyezett kézfertőtlenítők használata.
  • Mindenki igyekezzen az előre egyeztetett időpontban érkezni, kerüljük el a csoportosulást.
  • Munkatársaink védőfelszerelésben dolgoznak, a termekben minden tanóra után fertőtlenítés történik.
  • Minden kedves hallgató/érdeklődő kizárólag csak akkor jöjjön be hozzánk, ha nincs tudomása arról, hogy bármilyen fertőző betegsége lenne, illetve nincsenek tünetei! Belépéskor a recepción erről mindenkinek alá kell írnia egy Nyilatkozatot.

Ezen előírások betartása közös érdekünk, köszönjük az együttműködést!