Angol. Német. Spanyol.

A legjobb befektetés a nyelvtanulás.

Tanulj nyelvet 7-szer gyorsabban.
Használd egy életen át.

Garantáltan hatékony nyelvtanfolyamok minden szintnek megfelelően, a hosszútávú memóriába írva.

Maximális figyelem tőlünk.
Gyorsabb fejlődés Neked.

Szereted, ha egyénileg foglalkozik veled egy tanár? Nem fejlődsz elég gyorsan csoportban?

A tanfolyam során az egyéni memorizáló órák után egyéni tanári órákon aktivizálják szakembereink a tudásod. Ráadásul nálunk több tanár is foglalkozik majd Veled egy tanfolyam alatt, így mindig az aktuális igényeidnek megfelelően fejlesztjük képességeid.

Tanulás egyéni időbeosztásban.
Elfoglalt embereknek.

Elfoglalt vagy? Rengeteg a teendőd, nem nagyon tudnál egy nyelvtanfolyamot beilleszteni az életedbe?

Az órarendedet Te állítod össze, tehát akkor jársz hozzánk nyelvórára, amikor kedved van hétköznap 7-22 között, szombaton 9-18 között.

Szabadon bárhol, bármikor.
Nincsenek határok.

Vidéken vagy külföldön élsz? Semmi gond, nálunk távoktatással is tanulhatsz!

Rendszerünk alkalmas arra, hogy a tudást az otthonodban „ültessük be tudatalattidba”, mert itt elő tudjuk teremteni számodra a megfelelő ellazult, relaxált állapotot. Ezután a nyelvi trénereink Skype-os óra keretében hívják majd elő a tudást Belőled a megfelelő aktiválási technika segítségével. Nem kell félned attól, hogy az otthoni tanulással „ellógod” az órákat, csapatunk és trénereink e folyamat alatt is odafigyelnek rád és hatékonnyá teszik a nyelvtanulási folyamatot.

Egyedülálló tanulási
metódussal fejlődhetsz

Rendszerünk másik alappillére, hogy már a kezdetektől fogva a hagyományostól eltérő módon építjük fel a tanfolyamainkat.

Sok év tapasztalatát gyúrtuk bele ebbe az egyedi menetrendbe, amit rendszeres minőségbiztosítási ellenőrzésnek vetünk alá és ez alapján fejlesztünk folyamatosan.

Nyelvtanfolyamainkkal garantált a nyelvi szintemelkedésed

Szaktudásunk és tapasztalatunk a biztosíték arra, hogy sikeresen eléred a kívánt nyelvi szintet, ezért szerződésben vállalt Nyelvi szintemelkedés garanciát adunk. Így nálunk csak egyszer kell kifizetned egy tanfolyamot.

A legjobb ár-érték arány

Ha minden tényezőt figyelembe veszünk: idő, pénz, életérzés és hozzá vesszük az általunk egyedülállóan biztosított nyelvi szintemelkedési garanciát, akkor a piacon elérhető legjobb ár-érték arány jön ki. Hasonlítsd össze Te magad is:

Válaszd ki a Neked legmegfelelőbb nyelvtanfolyamot!

Nyílt napunkon lehetőséged van beiratkozni, vagy INGYENES próbaórára jelentkezni, ahol személyesen is meggyőződhetsz rendszerünk hatékonyságáról. A létszám keretünk korlátozott, ezért ha eljönnél, kérünk részvételed MOST jelezd, hogy biztosan legyen helyed!