Akcentus nélkül. Könnyedén.
Ahogyan az anyanyelved is tanultad.

A SEERGA nyelvtanulási rendszerével olyan módon tanulhatsz meg egy új nyelvet, ahogyan az anyanyelved is tanultad. Ezzel a „tudatos erőlködés” helyett a tudatalattidra bízod a munka java részét, és Neked már csak aktiválnod kell a hosszútávú memóriádba bevésődött tudást.

Segítségünkkel harmonizálhatod
a bal és a jobb agyféltekéd

Minden ember, Te is rendelkezel azokkal az erőforrásokkal, melyekkel nyelvet, vagy bármely más tudást könnyedén sajátíthatsz el. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy segítségünkkel harmonizálod a bal és a jobb agyféltekéd és ezzel újra munkába állítod a tudatalattidat.

Azonnali pozitív tanulási élményeid – és az általunk biztosított mentális és agyi kondicionáló tréning – hatására megnövekszik mentális energiád, ami tovább turbózza a tanulásod eredményességét, és az elsajátított nyelvi anyagot szinte azonnal képes leszel használni.

Visszatérhetsz a természetes tanuláshoz

Kisgyerekként mindannyian rendelkeztünk ezzel a képességgel, melyet később elfedtünk magunkban a hagyományos tanulási metodikára átszoktatva.

Felnőtt korunkra mindannyiunkban kialakultak helyes és helytelen tanulási vagy tanulási-lelki metódusok. Például a rövidtávú memóriánkba próbálunk rögzíteni információkat – esetleg anélkül, hogy tudnánk, mit is teszünk éppen. Sokan mondjuk azt is, hogy „nem vagyok képes gyorsan tanulni”, „nincs nyelvérzékem”, „túlságosan elfoglalt és terhelt vagyok ahhoz, hogy odafigyeljek bármilyen új dologra”.

Rendszerünk alapja, hogy a helytelen, és eredménytelen tanulási és mentális rögzítések helyett újat adunk Neked, és annak használatát megtanítjuk a gyakorlatban. A tanfolyamot megelőző módszertani felkészítő célja az, hogy felkészítse a hallgatót az új elsajátítás módszerére, élvezetére, ezzel biztosítva, hogy életének további részében sokkal hatékonyabban és gyorsabban tudjon bármit megtanulni, megjegyezni, összefüggéseket megérteni, gondolkodni.

A Jobb agyféltekés théta és alfa nyelvtanulás 22 pozitív mellékhatása:

Libidó erősödése

Fizikai energiaszint növekedése

Önbizalom erősödése

Vizuális memorizálási képesség növekedése

Depresszió elkerülése

Tanulási képesség növekedése

Stressz csökkenése

Pozitív emlékezés élénkülése

Étvágy, táplálkozási egyensúly, emésztés javulása

Lámpaláz csökkenése

Feladatra fókuszálás képességének növekedése

Toleranciaszint növekedése

Vizsgadrukk csökkenése

Pozitív gondolkodás képességének növekedése

Kedélyállapot javulása

Alvászavar csökkenése

Kreativitás növekedése

Kommunikációs képesség szintjének növekedése

Mentális energiaszint növekedése

Problémamegoldás javulása

Szeretet befogadás és adás képességének növekedése

Intuíciós képesség
növekedése

Hogyan működik mindez?

Egyenes utat nyithatsz
a hosszútávú memóriádhoz.

Nagyon régen ismert tény, hogy agyunk egyik frekvencia tartománya, az éberségi szint bizonyos sávja a legalkalmasabb az információk befogadására.

SEERGA-theta-hullam-06

A Théta frekvenciáján, ebben a mélyen ellazult, de félig éber, és maximálisan a befogadásra koncentrált állapotban szinte zavartalanul működik az úgynevezett audiális memóriánk, és hosszútávú memória tartományaink szivacs módjára szívják be az információt. Ezután egy rövid és célirányos aktivizáló impulzus majdnem teljes mértékben felszínre emeli, aktivizálja az információt, melyet néhányszori használat után egy életre megjegyzünk.

A SEERGA tanfolyam alatt ezt a folyamatot visszük veled végig újra és újra. Memória szobánkban egy-egy alkalommal, témáról-témára folyamatosan kapod a rögzítendő tananyagot, majd speciális előhívó foglalkozásokon keltjük életre és tesszük érthetővé és „beszélhetővé” számodra az egyes nyelvi témákat.

A SEERGA Jobb agyféltekés nyelvtanulási rendszere neked való ha:

Hagyományos vagy más alternatív módon sem tudtál eddig megtanulni idegen nyelven.

Nincs időd kivárni, hogy 1-2 év alatt juss el egy magasabb nyelvi szintre.

Kötött időpontok helyett azt szereted, ha a tanfolyam igazodik Hozzád.

Nincs időd vagy nem akarsz magolni és házi feladatokkal foglalkozni.

Inspiráló és nem fáradságos módon szeretnél egy nyelvet elsajátítani.

A hagyományoshoz képest 7X gyorsabban, szeretnél eljutni egy magasabb nyelvi szintre.

Nyelvvizsgázni akarsz sikeresen, és a valódi, tartós nyelvtudást is szeretnéd mellé megkapni.

Fontos, hogy a tudás mellé szellemi megújulást, frissességet, szellemi teljesítőképesség növekedést is kapj.

Vidéken vagy külföldön
élsz és nem tudsz eljárni
a nyelvtanfolyamokra.

Stressz vagy harmónia?
Választhatsz.

Mi a különbség a hagyományos és a Jobb agyféltekés nyelvtanulása között?

A hagyományos, tudatos tanulás lassú, fáradságos, és a legtöbb esetben a ráfordított idő, energia, pénz és megszerzett tudásszint összevetésében nem elég eredményes.

Ráadásul a házi feladatok fizikailag, a kudarcélmények pedig lelkileg is megterhelik az embert. A mentális terheltség és a stressz pedig a legnagyobb ellenfele a készségeink fejlődésének. Sokan leginkább ezért nem fejezik be a hagyományos kiscsoportos nyelvi kurzusokat, illetve a későbbiekben nem szívesen vágnak bele új dolgok elsajátításába sem.

Ezzel ellentétben a jobb agyféltekés nyelvtanulási rendszerünkkel mi:

EGYÉNI

JOBB AGYFÉLTEKÉS

STRESSZMENTES

SIKERFAKTOR

SZABADIDŐ

GARANCIA

egyénileg foglalkozunk Veled, és mindkét agyféltekédet kiegyensúlyozottan fejlesztjük, ahogy a gyermekek használják az agyukat a legfogékonyabb korszakukban. „Tudatos erőlködés” helyett théta állapotban feloldódik benned a stressz, és a tudatalattid könnyedén végzi el a munka java részét, ami a tanulás leghatékonyabb módszere, és így elsőre hihetetlennek tűnő hatékonyságot érünk el, amivel biztos a sikerélmény. Ráadásul stresszmentesen, házif eladatok és minden különösebb nehézség nélkül, ami által több szabadidőd marad

Csodavárás helyett
válaszd a garantált sikert!

Nyelvi szintemelkedés garanciát adunk, így nálunk csak egyszer kell kifizetned egy tanfolyamot!

Ez nem egy csoda módszer! Nálunk is energiát kell fordítanod a tanulásra, csak másként mint a hagyományos módszerek esetében. A tudományosan alátámasztott módszereken alapuló, egyedi, jobb agyféltekés tanulási rendszerünkkel „csak” hatékonyabbá tesszük a nyelvórákat, aminek segítségével könnyebben beugranak majd a kifejezések, vagy egész mondatok, és ez egészen más élmény lesz.

Máshol biztos ígérnek Neked majd mindenféle varázslatos módszereket, de az tény, hogy a SEERGA a piacon az egyetlen szolgáltató, amely szerződésben rögzített nyelvi szintemelkedés garanciát ad Neked. Bízunk a szaktudásunkban, ezért garantáljuk Neked, hogy a jobb agyféltekés nyelvtanulási rendszerünkkel sikeresen eléred a kívánt nyelvi szintet.

Lenne kedved így tanulni?

Ha igen, akkor szeretettel meghívunk Téged nyílt napunkra, ahol lehetőséged van jelentkezni INGYENES próbaórára is, hogy személyesen is megtapasztalhasd a nyelvi központunkban alkalmazott módszert. A létszámkeretünk korlátozott, ezért ha eljönnél, kérünk részvételed MOST jelezd, hogy biztosan legyen helyed!

Kedves érdeklődők, hallgatók!

Nyitva vagyunk, mindenkit nagy szeretettel várunk! A Seerga Nyelvi Központ felelős cégként, a veszélyhelyzet ideje alatt betart minden kormányzati rendeletet, egészségügyi előírást és járványügyi intézkedést.

A Seerga általános COVID szabályai:

  • Nálunk csak magántanári órákon vehetnek részt a hallgatók.
  • Mindenki igyekezzen az előre egyeztetett időpontban érkezni, kerüljük el a csoportosulást.
  • A termekben minden tanóra után fertőtlenítés történik.
  • Minden kedves hallgató/érdeklődő kizárólag csak akkor jöjjön be hozzánk, ha nincs tudomása arról, hogy bármilyen fertőző betegsége lenne, illetve nincsenek tünetei! Belépéskor a recepción erről mindenkinek alá kell írnia egy Nyilatkozatot.

Ezen előírások betartása közös érdekünk, köszönjük az együttműködést!