Anno 2012

Baranyai Zsolt, az iskola alapítója, több mint tíz évet töltött a felnőttképzésben készségfejlesztő trénerként, értékesítőként, szolgáltatási és stratégiai tanácsadóként, vezetőként. Munkája során közvetlenül vagy közvetve több ezer esetben elemezte az egyes nyelvtanuló hallgatók igényeit, az arra válaszul nyújtott szolgáltatás minőségét, és a tanulás közben, illetve befejezésekor felmerült elégedettségi mutatókat és problémákat.

2012-ben megalapította a SEERGA Nyelvi Központ, és ezt a felhalmozódott tudást és tapasztalatot az iskola felépítésére, és az egyedülálló Jobbagyféltekés nyelvtanulási rendszerünk fejlesztésére fordította.

Csapatunk napi szinten foglalkozik jelenleg is nyelvtanulási tanácsadással, készségfejlesztéssel, módszerfejlesztéssel, így nem csak a múltbeli, hanem a jelenlegi nyelvtanulási problémákkal is együtt élünk és dolgozunk azok megoldásain. Az alkalmazott módszereinkkel magunk is tanultunk, és hallgatóinktól kapott visszajelzések révén pedig folyamatosan továbbfejlődünk.

Küldetésünk

Amikor a nyelvi korlátok megszűnnek, egy nyitottabb, szabadabb világ nyílik meg, ahol az emberek jobban megértik és elfogadják egymást.

Küldetésünk, hogy segítsük azok fejlődését, akik a mai rohanó világban érvényesülni szeretnének, vagy egyszerűen nyitni szeretnének más kultúrák, emberek felé. Ehhez a nyelvtudás megszerzésének ma leggyorsabb, legkorszerűbb, legkellemesebb és legegészségesebb módját, a SEERGA által alkalmazott oktatási rendszert ajánljuk, a hozzá tartozó és egyedülálló garanciákkal, minőségbiztosítással.

Filozófiánk

Hisszük, hogy a legjobb módszer is csak akkor éri el célját, ha a mi hozzáállásunk a Te sikeredhez 100%-os.

Nincs kész recept, még egy ilyen nagyszámú sikert felmutató módszer esetén sem, mert minden hallgató önálló egyéniség, saját célokkal, reményekkel, félelmekkel és elhatározásokkal.
Gondolkodásunk középpontjában a hallgató áll, ezért minőségi, az igényekhez rugalmasan alkalmazkodó szolgáltatást nyújtunk. Csapatunk szakmailag felkészült, hozzáállásában maximalista, ügyfélkezelésben törekszik a professzionális szintre.

Ismerd meg csapatunkat

Baranyai Zsolt

Szakmai Vezető, Kommunikációs szakember, készségfejlesztő tréner

Márki Anita

Vezető tanulási tanácsadó,
andragógus

Szeri Zsolt

Jobbagyféltekés
tanulási tréner

Nyelvi Központunk

Tudásközpontunk és nyelviskolánk a
1132 Budapest, Nyugati tér 5. szám alatt várja a tanulni vágyókat (előre egyeztetett időpontban), ahol az egyéni fejlesztő tanfolyamok folynak.

Amennyiben ez a helyszín Számodra távolinak tűnik, vidéken vagy külföldön élsz, lehetőséged van távoktatással is igénybe venni a szolgáltatásunkat.