Küldetésünk, hogy megváltoztassuk a nyelvoktatásról alkotott képet,

hogy könnyebb, játékosabb és modernebb formába öntsük a nyelvtanulást.

Mindezt adaptálva a XXI. század igényeihez és kihívásaihoz, rugalmasan kezelve a még előttünk álló, láthatatlan változásokkal együtt. Úgy érezzük, hogy annyit fejlődött a világ, hogy múlt századi módszerekkel ezt már nem lehet hatékonyan követni.

Emiatt ajánljuk a leggyorsabb, legkorszerűbb, legkellemesebb és talán legegészségesebb módját a nyelvtanulásnak, a SEERGA által alkalmazott oktatási rendszert, a hozzá tartozó és egyedülálló garanciákkal, és minőségbiztosítással.

Mi szükséges a sikeres nyelvtanuláshoz?

Nincs kész recept, még egy ilyen sokat csiszolt módszer esetén sem, mert minden tanuló önálló egyéniség, saját célokkal, reményekkel, félelmekkel és elhatározásokkal.

Gondolkodásunk középpontjában a hallgató áll, ezért minőségi, az igényekhez rugalmasan alkalmazkodó szolgáltatást nyújtunk. Szakmailag felkészült és barátságos csapattal, ügyfélkezelésben  a professzionális szintre törekszünk, még akkor is ha néha hibázunk.

A SEERGA csapata

Vezetőség

Kovács Zoltán

Ügyvezető, Kommunikációs szakember

Demjén Ábel

Oktatási Manager

Pintér Adrienne

Nyelvi Mentor

Cser Attila

Tanulási Tanácsadó

Kovács Zoltán

Ügyvezető, Kommunikációs szakember

Rektor Andrea

Szakmai Vezető

Németh Krisztina

Iskolavezető

Demjén Ábel

Vezető Nyelvi Tréner

Pintér Adrienne

Nyelvi Mentor

Cser Attila

Tanulási Tanácsadó

Anno 2012

Baranyai Zsolt (1967-2019), az iskola alapítója és volt szakmai vezetője több, mint tíz évet töltött a felnőttképzésben készségfejlesztő trénerként, értékesítőként, szolgáltatási és stratégiai tanácsadóként, vezetőként. Munkája során közvetlenül vagy közvetve több ezer esetben elemezte az egyes nyelvtanuló hallgatók igényeit, a nyelvoktatás minőségét, és a tanulás közben, illetve befejezésekor felmerült elégedettségi mutatókat és problémákat.

Ezt a felhalmozott tudást és tapasztalatot tette bele 2012-ben a SEERGA Nyelvi Központ alapításakor, és megalkotta az egyedülálló Jobb Agyféltekés Nyelvtanulási rendszerünket, amit azóta is folyamatosan fejlesztünk. Csapatunk napi szinten foglalkozik jelenleg is nyelvtanulási tanácsadással, készségfejlesztéssel, módszerfejlesztéssel, így nem csak a múltbeli, hanem a jelenlegi nyelvtanulási problémákkal is együtt élünk és dolgozunk azok megoldásain. Az alkalmazott módszereinkkel magunk is tanul(t)unk, és hallgatóinktól kapott visszajelzések révén pedig folyamatosan optimalizáljuk.

Baranyai Zsolt

Az iskola alapítója
(1967-2019)

Nyelvi Központunk

A SEERGA Nyelvi Központ
1132 Budapest, Nyugati tér 5. szám alatt található.

Szeretettel várjuk a tanulni vágyókat – kérjük, előzetesen egyeztess időpontot elérhetőségeinken!

Szolgáltatásunkat lehetőséged van online oktatási formában is igénybevenni. Keress bátran minket!

Kedves érdeklődők, hallgatók!

Nyitva vagyunk, mindenkit nagy szeretettel várunk! A Seerga Nyelvi Központ felelős cégként, a veszélyhelyzet ideje alatt betart minden kormányzati rendeletet, egészségügyi előírást és járványügyi intézkedést.

A Seerga általános COVID szabályai:

  • Nálunk csak magántanári órákon vehetnek részt a hallgatók.
  • Mindenki igyekezzen az előre egyeztetett időpontban érkezni, kerüljük el a csoportosulást.
  • A termekben minden tanóra után fertőtlenítés történik.
  • Minden kedves hallgató/érdeklődő kizárólag csak akkor jöjjön be hozzánk, ha nincs tudomása arról, hogy bármilyen fertőző betegsége lenne, illetve nincsenek tünetei! Belépéskor a recepción erről mindenkinek alá kell írnia egy Nyilatkozatot.

Ezen előírások betartása közös érdekünk, köszönjük az együttműködést!