Küldetésünk, hogy megváltoztassuk a nyelvoktatásról alkotott képet,

hogy könnyebb, játékosabb és modernebb formába öntsük a nyelvtanulást.

Mindezt adaptálva a XXI. század igényeihez és kihívásaihoz, rugalmasan kezelve a még előttünk álló, láthatatlan változásokkal együtt. Úgy érezzük, hogy annyit fejlődött a világ, hogy múlt századi módszerekkel ezt már nem lehet hatékonyan követni.

Emiatt ajánljuk a leggyorsabb, legkorszerűbb, legkellemesebb és talán legegészségesebb módját a nyelvtanulásnak, a SEERGA által alkalmazott oktatási rendszert, a hozzá tartozó és egyedülálló garanciákkal, és minőségbiztosítással.

Mi szükséges a sikeres nyelvtanuláshoz?

Nincs kész recept, még egy ilyen sokat csiszolt módszer esetén sem, mert minden tanuló önálló egyéniség, saját célokkal, reményekkel, félelmekkel és elhatározásokkal.

Gondolkodásunk középpontjában a hallgató áll, ezért minőségi, az igényekhez rugalmasan alkalmazkodó szolgáltatást nyújtunk. Szakmailag felkészült és barátságos csapattal, ügyfélkezelésben  a professzionális szintre törekszünk, még akkor is ha néha hibázunk.

Anno 2012

Baranyai Zsolt (1967-2019), az iskola alapítója és volt szakmai vezetője több, mint tíz évet töltött a felnőttképzésben készségfejlesztő trénerként, értékesítőként, szolgáltatási és stratégiai tanácsadóként, vezetőként. Munkája során közvetlenül vagy közvetve több ezer esetben elemezte az egyes nyelvtanuló hallgatók igényeit, a nyelvoktatás minőségét, és a tanulás közben, illetve befejezésekor felmerült elégedettségi mutatókat és problémákat.

Ezt a felhalmozott tudást és tapasztalatot tette bele 2012-ben a SEERGA Nyelvi Központ alapításakor, és megalkotta az egyedülálló Jobb Agyféltekés Nyelvtanulási rendszerünket, amit azóta is folyamatosan fejlesztünk. Csapatunk napi szinten foglalkozik jelenleg is nyelvtanulási tanácsadással, készségfejlesztéssel, módszerfejlesztéssel, így nem csak a múltbeli, hanem a jelenlegi nyelvtanulási problémákkal is együtt élünk és dolgozunk azok megoldásain. Az alkalmazott módszereinkkel magunk is tanul(t)unk, és hallgatóinktól kapott visszajelzések révén pedig folyamatosan optimalizáljuk.

Baranyai Zsolt

Az iskola alapítója
(1967-2019)

Nyelvi Központunk

A SEERGA Nyelvi Központ
1132 Budapest, Nyugati tér 5. szám alatt található.

Szeretettel várjuk a tanulni vágyókat – kérjük, előzetesen egyeztess időpontot elérhetőségeinken!

Szolgáltatásunkat lehetőséged van online oktatási formában is igénybevenni. Keress bátran minket!

Kedves érdeklődők, hallgatók!

Nyitva vagyunk, mindenkit nagy szeretettel várunk! A Seerga Nyelvi Központ felelős cégként, a veszélyhelyzet ideje alatt betart minden kormányzati rendeletet, egészségügyi előírást és járványügyi intézkedést.

A Seerga általános COVID szabályai:

  • Nálunk csak magántanári órákon vehetnek részt a hallgatók.
  • Mindenki igyekezzen az előre egyeztetett időpontban érkezni, kerüljük el a csoportosulást.
  • A termekben minden tanóra után fertőtlenítés történik.
  • Minden kedves hallgató/érdeklődő kizárólag csak akkor jöjjön be hozzánk, ha nincs tudomása arról, hogy bármilyen fertőző betegsége lenne, illetve nincsenek tünetei! Belépéskor a recepción erről mindenkinek alá kell írnia egy Nyilatkozatot.

Ezen előírások betartása közös érdekünk, köszönjük az együttműködést!