Kedvezményes beiratkozás csak okt. 30-ig!

nap
óra
perc
mp.

Felejtsd el a hagyományos nyelvtanulási módszereket, és használd fel tudatalattid erejét!​

Tanulj velünk úgy, ahogy az anyanyelvedet is tanultad: bevésődéssel.

Miben különbözik a SEERGA egy hagyományos nyelviskolától?

Akik már tanultak nálunk és imádják a módszerünket

Play Video

Csányi Sándor

színész

Ahol már találkozhattál velünk

A nyelvtanulás Tesla-ja

Audiovizuális technológia

NASA által fejlesztett technológia

Bővebben »

A NASA által kifejlesztett technológia legújabb, vizsgálatok és klinikai tesztek által továbbfejlesztett változata.
Amerikai gyártótól, kiváló minőségű, 37 speciális terápiás programmal rendelkező audiovizuális gép.

Tudományos módszertan

Világhíres, elismert tanulási technikák

Bővebben »

Magolás nélküli, tanulásmódszertanilag és nyelvtudományilag elismert, széles körben alkalmazható technikák.

Laza és könnyed tanulás

Stresszmentesen théta és alfa állapotokban

Bővebben »

Laza és könnyed, a tudatalattit megcélzó tanulási forma. Stresszmentes, nyugodt théta, és a legmagasabb IQ-jú alfa agyhullámokban.

Szerződéses garancia

Nyelvi szintemelkedés garancia

Bővebben »

Amennyiben a kurzus végére nem éred el a kitűzött célt, akkor ingyenes plusz órákat kapsz a sikeres nyelvi szintemelkedésig.

Magántanári órák

Szabadon választható időpontokban

Bővebben »

Pontosan attól a leckétől kezdesz, ami a Te szintednek megfelelő. Egyéni tanrendben. Különbözőek vagyunk, különbözően haladunk, különböző nyelvi hiányosságokkal rendelkezünk.

Személyes asszisztencia

Szakember vezet végig a teljes folyamaton

Bővebben »

A tanulási folyamatot teljes egészében lefedő személyes asszisztencia. Külön szakember koordinál Neked mindent. Megszervez és felügyeli az egész folyamatot.

Támogató Nyelvi Mentor

Kezeli a tanulási problémákat

Bővebben »

Kiemelkedő szakmai tudással rendelkező Nyelvi Mentor segíti a haladási folyamatot, kezeli az egyéni tanulási problémákat, és személyre szabott eszközöket javasol.

Akár online, akár személyesen

ONLINE

Tanulj online, bárhol is vagy a világon

SZEMÉLYESEN

Gyere be bármikor nyelvi központunkba

Szabadon változtatható, hogy Személyesen vagy Online szeretnél tanulni. Akár hétről hétre kombinálva azt.

Mi a különbség a SEERGA módszerével való tanulás és a hagyományos nyelvtanulás között?

Módszereinkkel könnyedén tudsz tanulni, mert az ismereteket egy ellazult, relaxált állapotban “fogadod be a tudatalattidba”, majd speciális jobb agyféltekés módszerekkel hívod elő és aktiválod tudássá. Emiatt a módszer nem csak gyorsabb és hatékonyabb, de számodra sokkal kényelmesebb is. Nincs erőlködés, nincs görcsösség, csak az élvezete annak, ami a részeddé válik, vagyis a nyelvtudás.

SEERGA
módszer

Hagyományos nyelvtanulás

Módszertan

Új, tudományos nyelvi módszerek

Múlt századi pedagógiai eszközök

Technológia

Audiovizuális technológia (hallás, olvasás, rajzolás)

Tábla, kréta, tankönyv, szótár, füzet

Létszám

Magántanári órák

Csoportos órák

Tanmenet

Egyedi tanmenet

Megszabott tankönyv

Órarend

Szabadon variálható

Fix órarend

Idő

4-5 hónap

12-18 hónap

Fókusz

Beszédcentrikus

Nyelvtancentrikus

Nehézség

Könnyed tanulás

Magolás, házi feladatok

Garancia

Nyelvi szintemelkedés garancia

Sorozatos újrakezdés

Lenne kedved így tanulni?

Ha igen, akkor szeretettel meghívunk Téged egy online bemutatóra! Megismertetjük módszerünket és lehetőséged lesz jelentkezni INGYENES próbaórára is, ahol személyesen megtapasztalhatod a nyelvi központunkban alkalmazott különleges technikákat. Létszámkeretünk korlátozott, ezért jelentkezz MOST, hogy biztosítsuk helyedet!

A legjobb ár érték arány

Az első havidíjból most
45% árengedményt adunk!

47 000 Ft-ért

5 hónapos kurzus

Heti 2 alkalommal
2 nyelvi szintemelkedés
92 óra, 48 alkalom
havi
87 000 Ft
összesen: 395e Ft

Hogyan működik hatékonyan online is?

BÓNUSZ: Kapsz pluszban egy Nyelvi Mentort, aki havonta 2x felkeres és felülvizsgálja a haladásod és személyre szabott tanulási technikákkal lát el Téged.

A SEERGA rendszer sikerének alapja az, hogy a tanulás leghatékonyabb folyamata egy olyan munka, melyet a „tudatos erőlködés” helyett a tudatalatti könnyedén végez el.

A hagyományos, tudatos tanulás lassú, fáradságos, és a legtöbb esetben a ráfordított idő és energia a megszerzett tudás összevetésében nem elég eredményes. Ráadásul az elszenvedett kudarcélmény lelkileg is megterheli az embert. A mentális terheltség a legnagyobb ellenfele a készségek fejlődésének.
Mint minden ember, Te is rendelkezel azokkal az erőforrásokkal, melyekkel könnyedén sajátíthatsz el egy nyelvet.
Ehhez csak annyit kell tenned, hogy speciális módszerekkel munkába állítod a tudatalattit. A pozitív tanulási élmények hatására és az általunk biztosított energiaszint növelő kezelések segítségével megnövekszik a mentális energiád, amely tovább fokozza az elsajátítás eredményességét.
Régen ismert tény, hogy agyunk bizonyos frekvencia tartománya, az éberségi szint bizonyos sávja a legalkalmasabb az információ befogadásra. Ebben az ellazult, félig éber, és maximálisan a befogadásra koncentrált állapotban szinte zavartalanul működik az ún. fotómemóriánk, audiális memóriánk, és a hosszú távú memória tartományaink szivacs módjára szívják be az információt. Ezután egy rövid és célirányos aktivizáló impulzus majdnem teljes mértékben felszínre emeli, aktivizálja az információt, melyet már néhány alkalom után könnyen megjegyzünk.

Igen, kisgyerekként mindannyian rendelkeztünk ezzel a készséggel, melyet később mellőztünk a hagyományos tanulási metodika használata közben.
Felnőtt korunkra mindannyiunkban kialakultak helyes és helytelen tanulási vagy tanulási-lelki metódusok. Pl. a rövidtávú memóránkba próbálunk rögzíteni információkat – esetleg anélkül, hogy tudnánk, mit is teszünk éppen. Sokan mondjuk azt is, hogy „nem vagyok képes gyorsan tanulni”, „nincs nyelvérzékem”, „túlságosan elfoglalt és terhelt vagyok ahhoz, hogy odafigyeljek bármilyen új dologra”. A metodika alapja, hogy a helytelen, és eredménytelen tanulási és mentális rögzítések helyett újakat ad hallgatójának, és annak használatát megtanítja a gyakorlatban. A tanfolyamot megelőző Jobb Agyféltekés Tanulási Tréningünk célja az, hogy felkészítse a hallgatót az új elsajátítás módszerére, élvezetére, ezzel biztosítva, hogy életének további részében sokkal hatékonyabban és gyorsabban tudjon bármit megtanulni, megjegyezni, és összefüggéseket megérteni.

Összesen 92 óra időtartam egy 2 teljes kommunikációs szintnek megfelelő tananyag elsajátítása. Ez azt jelenti, hogy pl. alapfokú tudásod esetén középszinten vagy képes kommunkálni, miután a 92 órás kurzust elvégezted. Ez a hagyományos kurzusok időráfordításánál sokkal gyorsabb haladást jelent. Fontos, hogy bármilyen magolás vagy klasszikus házi feladat kizárt a SEERGA által alkalmazott módszereknél, helyette időzített szóismétlést, és gap filling feladatokat használunk. Hogy milyen szintről indulsz, azt a tanfolyam elején végzett írásbeli és szóbeli szintfelméréskor derül ki.

A holnap analfabétái nem azok lesznek akik nem tudnak olvasni, hanem azok akik nem tanulták meg, hogy hogyan kell tanulni.


- Alvin Toffler író, szociológus, jövőkutató

Hogyan lehet tanulni?

Csak egyéni óráink vannak, melyek időpontját Te határozod meg.
Hétköznapokon 7 és 21 óra között találsz szabad időpontokat.

Hallgatói helyeink folyamatosan telítődnek. Ha fontos, hogy ne évek múlva, hanem garantáltan pár hónap alatt, és kedvező díjért cserébe juss hozzá a magabiztos nyelvtudáshoz, jelentkezz személyes igényfelmérésre a fenti elérhetőségeken, és vágj bele!

Mi mindent kapsz tőlünk?

Ha beiratkozol jobb agyféltekés online nyelvtanfolymunkra, akkor:

Szerződésben garantáljuk a sikered

Nálunk nyelvi szintemelkedésre tudsz szerződni, hogy meglévő tudásodon hány szintet szeretnél emelni.

Más nyelviskolák tanfolyamain fix óraszámot kapsz, amellyel ha nem sikerül a haladás, veheted az újabb és újabb tanfolyamokat..

Nálunk biztos lehetsz abban, hogy csak egyszer kell rászánnod egy összeget, és megtanulod a nyelvet az adott szintig, csak az nem biztos, hogy mennyi idő alatt jutsz el odáig. Hallgatóink több, mint 90%-ának elég szokott lenni a szerződésben foglalt alapóraszám. De ha esetleg a tanfolyam végén mégis 60% alatti eredményt érsz el a záró szintfelmérőn, akkor garanciavállalásunk alapján INGYEN plusz órákat kapsz.

Díjazzuk a lelkesedésed

Nálunk mindenki, aki a tanfolyam végén 80% feletti eredményt ér el a záró szintfelmérőjén, az a tandíjból visszakap 50 ezer Ft-ot.

Más nyelviskoláknak fix díjazásuk van. Nem múlik semmi a teljesítményeden, nem tudsz kedvezőbb feltételeket elérni még akkor se, ha Te vagy a leglelkesebb.

Mi vagyunk az egyetlen nyelviskola, ahol díjazzuk a lelkesedésed, és az energiaráfordításod. Egyedülállóan az országban, csak náluk kapsz sikerdíjat, ha kiemelkedően teljesítesz. Mivel nálunk mindenkinek szerződésben garantált a sikert, így ezzel ösztönözzük az átlagon felüli teljesítményre hallgatóinkat. Mert aki lelkes, azzal nekünk is inspiráló együtt dolgozni.

Ne hagyd ki a kedvezményes lehetőséget!

Október 30-ig

100 ezer Ft kedvezményt

adunk tandíjainkból!

nap
óra
perc
mp.

Vásárold meg nyelvtanfolyamainkat a kedvezményes időszakban, és kezdd el őket amikor csak szeretnéd az év végéig!

Kedves érdeklődők, hallgatók!

Nyitva vagyunk, mindenkit nagy szeretettel várunk! A Seerga Nyelvi Központ felelős cégként, a veszélyhelyzet ideje alatt betart minden kormányzati rendeletet, egészségügyi előírást és járványügyi intézkedést.

A Seerga általános COVID szabályai:

  • Nálunk csak magántanári órákon vehetnek részt a hallgatók.
  • Mindenki igyekezzen az előre egyeztetett időpontban érkezni, kerüljük el a csoportosulást.
  • A termekben minden tanóra után fertőtlenítés történik.
  • Minden kedves hallgató/érdeklődő kizárólag csak akkor jöjjön be hozzánk, ha nincs tudomása arról, hogy bármilyen fertőző betegsége lenne, illetve nincsenek tünetei! Belépéskor a recepción erről mindenkinek alá kell írnia egy Nyilatkozatot.

Ezen előírások betartása közös érdekünk, köszönjük az együttműködést!