Bizonytalanság helyett,
szerződésben vállalt garancia

Nyelvi szintemelkedés garanciát adunk, így nálunk csak egyszer kell kifizetned egy tanfolyamot.

Más nyelviskolák tanfolyamain fix óraszámra szerződsz, és vagy megtanulod az anyagot, vagy ha mégsem, újabb és újabb tanfolyamokat kell venned.

Nálunk nyelviszint-emelkedésre tudsz szerződni. Azaz arra, hogy a meglévő tudásodon hány szintet szeretnél emelni, akárhány ingyenes plusz órát is jelentsen ez számunkra. Ezen szintek méréséhez a nemzetközileg elismert Közös Európai Referenciakeretet használjuk.

Hogyan tudunk garanciát vállalni a nyelviszintek elérésére?

Megbízunk a nyelvtanulási rendszerünkben, mert az elmúlt évek több ezer sikeres hallgatója visszaigazolta számunkra a hatékonyságát.

Szakmai vezetőnk több mint tíz évet töltött a felnőttképzésben készségfejlesztő trénerként, értékesítőként, szolgáltatási és stratégiai tanácsadóként, vezetőként. Munkája során közvetlenül vagy közvetve több ezer esetben elemezte az egyes nyelvtanuló hallgatók igényeit, az arra válaszul nyújtott szolgáltatás minőségét, és a tanulás közben, illetve befejezésekor felmerült elégedettségi mutatókat és problémákat.

Csapatunk pedig napi szinten foglalkozik jelenleg is nyelvtanulási tanácsadással, készségfejlesztéssel, módszerfejlesztéssel, így nem csak a múltbeli, hanem a jelenlegi nyelvtanulási problémákkal is együtt élünk és dolgozunk azok megoldásain. Az alkalmazott módszereinkkel magunk is tanultunk, tanulunk, hallgatóinktól kapott visszajelzések révén pedig szintén folyamatosan fejlődünk.

Így teljes mértékben megbízunk a nyelvtanulási rendszerünkben. Az elmúlt évek több ezer sikeres hallgatója visszaigazolta számunkra a hatékonyságát. Ezért Neked szerződésben is garantáljuk, hogy amilyen nyelviszint-emelkedésre szerződsz velünk, azt mindenképp el is fogod érni, ami a nyelvsulik közt teljesen egyedülálló. Csak rajtad múlik, hogy mennyi idő alatt.

Több mint

0 +
hallgatóból

közel

0 %
elsőre sikeresen elérte a szintemelkedést

és csak

0 %
vette igénybe az IGYENES plusz órákat.

A tapasztalatunk azt mutatja, hogy hallgatóink több mint 97%-ának elég szokott lenni a szerződésben foglalt alapóraszám, de ha mégsem lesz elég, akkor mi vállaljuk, hogy annyi ingyenes plusz órát adunk Neked, amennyi a nyelviszint-emelkedésedhez szükséges. De a statisztika azt mutatja, hogy általában ezesetben is legfeljebb csak 5-10 plusz óra kell adnunk pluszaban a vállalt tudásszint biztosításához.

Szívesen belevágnál egy ilyen szerződéses garanciával rendelkező nyelvtanfolyamba?

Ha igen, akkor szeretettel meghívunk Téged nyílt napunkra, ahol lehetőséged van jelentkezni INGYENES próbaórára is, hogy személyesen is megtapasztalhasd a nyelvi központunkban alkalmazott módszert. A létszámkeretünk korlátozott, ezért ha eljönnél, kérünk részvételed MOST jelezd, hogy biztosan legyen helyed!

Kedves érdeklődők, hallgatók!

Nyitva vagyunk, mindenkit nagy szeretettel várunk! A Seerga Nyelvi Központ felelős cégként, a veszélyhelyzet ideje alatt betart minden kormányzati rendeletet, egészségügyi előírást és járványügyi intézkedést.

A Seerga általános COVID szabályai:

  • Nálunk csak magántanári órákon vehetnek részt a hallgatók.
  • Mindenki igyekezzen az előre egyeztetett időpontban érkezni, kerüljük el a csoportosulást.
  • A termekben minden tanóra után fertőtlenítés történik.
  • Minden kedves hallgató/érdeklődő kizárólag csak akkor jöjjön be hozzánk, ha nincs tudomása arról, hogy bármilyen fertőző betegsége lenne, illetve nincsenek tünetei! Belépéskor a recepción erről mindenkinek alá kell írnia egy Nyilatkozatot.

Ezen előírások betartása közös érdekünk, köszönjük az együttműködést!