Ingyenes angol szintfelmérő
kvízED EREDMÉNYE:

Gratulálunk, a fantasztikus eredményhez!

Erra a biztos alapra könnyű lesz építeni. Plusz azért is gratulálunk, hogy kitöltötted a szintfelmérőnket, mert így már túl is vagy a legnehezebben: megtetted az első lépést a haladó szintű nyelvtanuláshoz vezető úton. Ha most meg van benned a lendület, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, és folytasd az utad az álmaid felé!

Segítőkész tanulási tanácsadóink várják a jelentkezésed. Ők személyes segíteni tudnak nyújtani Neked a gyorsabb fejlődésed érdekében. Bátran hívd fel őket, és érdeklődj mi lenne a következő lépés: 

+36 30 992 6025 

De van egy még jobb hírünk: a jobb agyféltekés nyelvtanulási módszerünkkel gyorsan tovább is léphetsz az B2-es szintről. Ha vásárolsz egy Kétszintes Seerga Nyelvtanfolyamot, akkor garantálni tudjuk, hogy eljuthatsz a C2 szint küszöbéhez.

Ha szeretnéd kipróbálni, hogy milyen a jobb agyféltekés nyelvtanulás, akkor jelentkezz ingyenes próbaórára:

Akármerre is visz innen tovább az utad, sok sikert kívánunk az álmaid megvalósításában, és a hozzájuk vezető nyelvtanulásban!

Üdvözlettel:
A SEERGA csapata

Vagy olvasd el cikkeinket:

Tanulás a Korona idején

Elmondhatjuk, hogy a tavaszi karantén mindenkinek kemény dió volt. Most itt a tél, az ünnepek, és valószínűleg még nagyobb erőpróba áll előttünk. Ez az időszak

Balos vagy jobbos vagy?

Nem kell megijedni, nem politikáról lesz szó, talán valami fontosabbról. Ha mégis az érdekelt volna, azért nyugodtan olvass tovább, érdekes és értékes információkat kaphatsz. Megismerjük

Kedves érdeklődők, hallgatók!

Nyitva vagyunk, mindenkit nagy szeretettel várunk! A Seerga Nyelvi Központ felelős cégként betart minden kormányzati rendeletet és egészségügyi előírást. A veszélyhelyzet megszűnése mellett a járványveszély továbbra is fennáll, így a járványügyi intézkedések továbbra is érvényesek.

A Seerga általános COVID szabályai:

  • Nálunk is kötelező a 1.5 méteres szociális távolságtartás, belépéskor szájmaszk viselése, és a kihelyezett kézfertőtlenítők használata.
  • Mindenki igyekezzen az előre egyeztetett időpontban érkezni, kerüljük el a csoportosulást.
  • Munkatársaink védőfelszerelésben dolgoznak, a termekben minden tanóra után fertőtlenítés történik.
  • Minden kedves hallgató/érdeklődő kizárólag csak akkor jöjjön be hozzánk, ha nincs tudomása arról, hogy bármilyen fertőző betegsége lenne, illetve nincsenek tünetei! Belépéskor a recepción erről mindenkinek alá kell írnia egy Nyilatkozatot.

Ezen előírások betartása közös érdekünk, köszönjük az együttműködést!