Ingyenes angol szintfelmérő
kvízED EREDMÉNYE:

Ne csüggedj!

A legtöbben ezen szinten szokták kezdeni nálunk a nyelvtanulást! Mi mindenesetre gratulálunk, mert azzal, hogy kitöltötted a szintfelmérőnket, már túl is vagy a legnehezebben: megtetted az első lépést a nyelvtanulás útján. Ha most meg van benned a lendület, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, és folytasd az utad az álmaid felé!

Segítőkész tanulási tanácsadóink várják a jelentkezésed. Ők személyes segíteni tudnak nyújtani Neked a gyorsabb fejlődésed érdekében. Bátran hívd fel őket, és érdeklődj mi lenne a következő lépés:

+36 30 992 6025 

A jó hírünk az, hogy a jobb agyféltekés nyelvtanulási módszerünkkel hamar továbbléphetsz az A1 szintről. Ha vásárolsz egy Kétszintes Seerga Nyelvtanfolyamot, akkor garantálni tudjuk, hogy eljuthatsz a B1 szint küszöbéhez.

Ha szeretnéd kipróbálni, hogy milyen a jobb agyféltekés nyelvtanulás, akkor jelentkezz ingyenes próbaórára:

Akármerre is visz innen tovább az utad, sok sikert kívánunk az álmaid megvalósításában, és a hozzájuk vezető nyelvtanulásban!

Üdvözlettel:
A SEERGA csapata

Vagy olvasd el cikkeinket:

A nyelv hatása a gondolkodásmódra

A nyelv és az általunk érzékelt valóság Van összefüggés? „To have a second language is to have a second soul.”  – Charlemagne roman emperor –

Kedves érdeklődők, hallgatók!

Nyitva vagyunk, mindenkit nagy szeretettel várunk! A Seerga Nyelvi Központ felelős cégként, a veszélyhelyzet ideje alatt betart minden kormányzati rendeletet, egészségügyi előírást és járványügyi intézkedést.

A Seerga általános COVID szabályai:

  • Nálunk csak magántanári órákon vehetnek részt a hallgatók.
  • Mindenki igyekezzen az előre egyeztetett időpontban érkezni, kerüljük el a csoportosulást.
  • A termekben minden tanóra után fertőtlenítés történik.
  • Minden kedves hallgató/érdeklődő kizárólag csak akkor jöjjön be hozzánk, ha nincs tudomása arról, hogy bármilyen fertőző betegsége lenne, illetve nincsenek tünetei! Belépéskor a recepción erről mindenkinek alá kell írnia egy Nyilatkozatot.

Ezen előírások betartása közös érdekünk, köszönjük az együttműködést!