Közelebb hozzuk nyelvtanulóinkat álmaikhoz

Ha Te is szeretnéd kivenni a részed ebben a küldetésben, akkor jelentkezz csapatunkba az office@seerga.hu e-mail címen egy fényképes önéletrajzzal, megjelölve a betölteni kívánt pozíciót.

Nyelvi Tréner (angol, német, spanyol)

Feladat:
Nyelvi fejlesztő órák – nem hagyományos módon való – megtartása, a Hallgatók személyes fejlesztése az adott nyelven.

Elvárások:
Az ideális pályázó – az adott idegen nyelv kiváló ismerete mellett – gyakorlott a fejlesztő megközelítésű tanításban, empatikus, jó emberismerő, az egyes személyiségtípusok figyelembe vételével képes a fejlesztő feladatra.
Nyitott, nyílt, tanulékony és önmaga fejlesztését is szem előtt tartó személyiség, akinek ez a feladat nem munka, hanem hivatás.

Amit nyújtunk:
Versenyképes juttatások, folyamatos szakmai fejlődés lehetősége, innovatív cégkörnyezet, és a szolgáltatás, illetve a Hallgatók iránt teljes mértékben elkötelezett vezetés, e vezetés részéről a megfelelő támogatás.
Bérezés: Alsó határ: 200.000.- felső határ 355.000. Ft- (óraszámok függvényében).

Értékesítő, nyelvtanulási tanácsadó

Feladat:
Érdeklődőkkel való telefonos, majd személyes megbeszélés során igények pontosítása, elsődleges garanciális feltételek vizsgálata, megfelelés esetén szolgáltatás ajánlása az ügyfélnek.
A feladatban megtalálható mind az érdeklődő ügyfelekkel való kommunikáció, mind az ajánlásból szerzett új ügyfelek felkutatása.

Elvárások:
Maximális elkötelezettség az ügyfél igénye iránt, kiváló, emberismereten alapuló kommunikáció, nagy jövedelemigény, lendületes, pozitív, önfejlesztését fontosnak tartó személyiség, korrektség, nyitottság, tanulékonyság, együttműködési készség, ugyanakkor önálló munkavégzésre való alkalmasság.

Amit nyújtunk:
– Szakmai, értékesítési, és igény esetén az önfejlesztésre vonatkozó támogatás, belső képzések, és egy olyan szolgáltatási paletta, mely szinte önmagát adja el.
– Lendületes, közvetlen háttércsapat, Nyugati téri központú munkavégzés.
– A munkaelvárások teljesítése esetén 180 000 Ft és 488 000 Ft közötti, kiemelkedő sikeresség esetén ezt meghaladó juttatás, plusz egyéb szolgáltatások, illetve relaxációs nyelvtanfolyam lehetősége.

Oktatási asszisztens-recepciós

Feladat:
Nyelvi fejlesztő órák támogatása, megszervezése, a Hallgatók személyes fejlesztése során szakmai támogatás, ügyfélkezelés.

Elvárások:
Az ideális pályázó – folyamataink teljes körű elsajátítása mellett – gyakorlott a feladat- és problémamegoldásban, empatikus, jó emberismerő, kiválóan tud összpontosítani, önállóan és csapatszinten is könnyedén dolgozik, az egyes személyiségtípusok figyelembevételével képes az ügyfelek magas szintű kezelésére.
Nyitott, nyílt, tanulékony, és önmaga fejlesztését is szem előtt tartó személyiség, akinek ez a feladat nem munka, hanem hivatás.

Amit nyújtunk:
Versenyképes juttatások, folyamatos szakmai fejlődés lehetősége, innovatív cégkörnyezet, és a szolgáltatás, illetve a Hallgatók iránt teljes mértékben elkötelezett vezetés, e vezetés részéről a megfelelő támogatás.
Fizetés: nettó 145 000 – 165 000 és egyéb juttatások: havi 50 ezer forint értékben.

Várjuk jelentkezésed az
office@seerga.hu-ra!

Kedves érdeklődők, hallgatók!

Nyitva vagyunk, mindenkit nagy szeretettel várunk! A Seerga Nyelvi Központ felelős cégként, a veszélyhelyzet ideje alatt betart minden kormányzati rendeletet, egészségügyi előírást és járványügyi intézkedést.

A Seerga általános COVID szabályai:

  • Nálunk csak magántanári órákon vehetnek részt a hallgatók.
  • Mindenki igyekezzen az előre egyeztetett időpontban érkezni, kerüljük el a csoportosulást.
  • A termekben minden tanóra után fertőtlenítés történik.
  • Minden kedves hallgató/érdeklődő kizárólag csak akkor jöjjön be hozzánk, ha nincs tudomása arról, hogy bármilyen fertőző betegsége lenne, illetve nincsenek tünetei! Belépéskor a recepción erről mindenkinek alá kell írnia egy Nyilatkozatot.

Ezen előírások betartása közös érdekünk, köszönjük az együttműködést!