Legfrissebb statisztikánkból, 151 utolsó vizsgált eset alapján:

- 142 teljesen sikeres kurzus, a kellő szintlépéssel, plusz órák nélkül

- 4 esetben kellett plusz órákat adni a teljes, a vállalt szintlépéshez

- 5 esetben kellett sikertelenség miatt szerződést bontani

- mindkét diszlexiás Hallgatónk teljes sikerrel végezte el tanfolyamait

- mentális energia és agyféltekék harmóniájának növekedése 144 esetben (7 esetben eleve OK volt)

- önbizalom növekedésről számolt be 124 Hallgatónk a végső szóbeli, írásban dokumentált visszajelzéskor

- 4 esetben szűnt meg a Hallgató depressziója, mivel a tanfolyam megkezdése előtt ezt célzó terápiát biztosítottunk számára

- 14 esetben történt a tanfolyam alatt vagy után sikeres karrier lépés

 

Hey Noémi Hallgatónk írta:

hey_nomi_kp

"Kedves Seerga Csapat!

Kissé megkésve küldöm a kért illetve ígért véleményt a tanfolyamról, illetve arról, hogy tetszik a módszer...

Nekem nagyon tetszik ez a különleges módszer, amivel itt tanulunk, hiszen még olyan speciális dolgokra is nagy figyelmet fordít a teljes csapat, mint pl. szükséges esetben a két agyfélteke harmonizálása. Nekem, aki kétoldali agyvérzéssel születtem és emiatt rendelkezem némi agyféltekék közti diszharmóniával, különösen sokat jelentett ez a speciális kezelés és nagyon hamar érezni kezdtem a hatását, ami például a könnyebb koncentrációban nyilvánult meg. Ami a konkrét nyelv tanulást illeti, én évek óta próbáltam magasabb szintre lépni az angol nyelvben, de a hagyományos módszereket nem éreztem elég hatékonynak. Itt az tűnt fel már az első órák után, hogy valahogy egyszerűen görcsös gondolkozás nélkül eszembe jutnak a szavak, vagy akár teljes mondatok, mintha valahonnan a tudatalattimból kerülnének a felszínre, anélkül, hogy tudatosan agyalni kezdtem volna rajta, hogy is van éppen ez vagy az... A bevéső órák hatását leginkább ebben éreztem. A tanári órák során hatalmas segítséget jelentett, hogy Mariann valóban teljesen személyre szabottan, egyénileg foglalkozott velem, maximálisan az én igényeimhez igazítva a tanulás menetét, ráadásul nem stresszes, görcsös hangulatban teltek az órák, hanem a hatékonyság mellett vidám, barátságos légkörben, ahová öröm bejárni. Számomra sokat jelent az egész csapat és a hely közvetlen, barátságos, nyugodt légköre is. Én a magam részéről otthon is elő vettem és hallgattam, illetve olvasgattam a tananyagokat, de soha nem magoltam, mégis könnyebben megértettem és elraktároztam a dolgokat, mint korábban, a hagyományos módszerekkel. Illetve nekem még nagy örömet jelent, hogy angolul nézek filmeket rendszeresen és míg a tanfolyam elején egy-egy komolyabb filmet kb. 30 százalékban értettem, mostanra akár a legkomolyabb angol nyelvű dokumentum filmeket is 70-80 százalékban értem. Én szívesen haladnék a megkezdett úton tovább ezzel a csapattal, ezzel a módszerrel és másoknak is csak ajánlani tudom.

Szép napot!

Noémi"

 

Csilik György Hallgatónk véleménye:

csilik_gyuri_kp


"Nekem nagyon egyszerűen megfogalmazható a személyes tapasztalatom.. Kevés idő, tényleg gyors eredmény, és nekem, aki céget vezetek, és egyre többször kell, hogy angolul intézzem ügyeinket külföldön, pont erre van szükségem. Működik-e? Határozottan azt érzem, hogy igen. Valahogy bekerülnek a szavak, mondatok, úgy, hogy én még egyetlen egyszer sem vettem elő órák előtt az anyagot, nem is lenne erre időm. Ajánlani tudom annak, akinek az idő pénz, és gyorsan kell eredmény."

Dallos Szilvi írta nekünk (és rajzolt egy önarcképet is...)

dallos_szilvi_narckp_vgott_500

"Meggyőződésem volt, hogy nincs nyelvérzékem, ezért kezdetben szkeptikus voltam a módszerrel kapcsolatban. Az idegennyelv tudás az egyik legnagyobb érték, amelyre akkor jövünk rá igazán, ha határozottan tudjuk azt használni és személyesen megtapasztaljuk a vele járó előnyöket. Ma már keresem a lehetőséget a külföldiekkel való kommunikációra. A tanfolyam ideje alatt visszatért az önbizalmam és a kreativitásom, sikerült elszakadni a berögzült sémáktól, valamint útmutatást kaptam az emocionális és szellemi fejlődéshez. A baráti hangulatú belső vizsgák során teljesen megszűnt a vizsgadrukkom, ezért a nyelvvizsgának is bátran neki merek vágni."

Visszajelzésünk Kázsmér Kálmán nevű Hallgatónktól:

fot_klmn_500_09

"Angolul tanulok, és olyan tanárok tanítanak, akik évekig éltek külföldön, így most is az élő nyelvet beszélik, ezt is tanítják. Engem nem az érdekel, hogy mondják, hogy mondjuk "a takács szövi a ruhát", hanem az élő, valóságos nyelvet szeretném beszélni. Pl. "Szeretnélek jobban megismerni. Szeretném, ha találkoznánk, amikor legközelebb ebben a városban jársz!" Pont ma volt voltam tanári órán, és ismét megvilágosodtam bizonyos angol fordulatok használatával kapcsolatban. Tetszik!."

 

P.Judit Hallgatónk ezt a véleményt írta:

potecz_judit_kpp_vgott

"Bevallom őszintén, hogy nagyon szkeptikus voltam a módszert illetően, úgyhogy nem volt könnyű dolga velem a csapatnak. Aztán egy-két alkalom után be kellett látnom, hogy ez működik, annak ellenére megmaradt a tananyag, hogy a "bevéső" órákon akár bele is tudtam percekre aludni a leckébe. Természetesen senkit nem csapnék be azzal, hogy akkor itt nem is kell tanulni, hiszen számomra ez a módszer is akkor tud hatékony lenni, ha előveszem, ismételem, átnézem, befogadom a tanári óráktól függetlenül, de valóban sokkal könnyebben megy ez is, mint ahogy eddig tanultam. Azt is nagyon szeretem, hogy a tanárok, segítők teljes mértékben alkalmazkodnak az elképzeléseimhez, rugalmasak, nemcsak a tananyag tekintetében, hanem az időbeosztásommal kapcsolatosan is, ez család, munka mellett mindenképpen pozitívum, tehát nem eshettem bele abba a hibába, mint már néhányszor, hogy több tízezer forintot befizettem egy-egy kurzusra, amelyet aztán a kötött órarend miatt végül sajnos nem tudtam maradéktalanul kihasználni, mert nem volt lehetőségem minden órán ott lenni. A tananyag kapcsán is nagyon élvezem, hogy nem egy feszes, kötött, gyakran unalmas menetrend alapján haladunk, hanem van lehetőségem választani vagy akár kihagyni bizonyos témaköröket. Összességében tehát szívből ajánlom mind a módszert, mind a nyelviskola csapatát mindenkinek, akinek fontos a személyre szabott, hatékony, rugalmas tanulás."

 

Tanfolyam értékelő beszélgetés kivonata, Gönczy Dániel Hallgatónk véleménye:

gnczy_dani_kp

"Sokat tanultam itt arról, hogy hogyan kell tanulni…  Nem gondoltam, hogy ilyen szintre jutok. „Bevéső”, azaz memorizáló órákról: tetszett, hogy nem voltak rövidek az órák, mert nekem kell 25 perc, hogy „átszellemüljek”: 25 perc után a tanulás állapotában tudtam lenni az órákon. Szeretem beosztani az időmet percről percre, ezért az a javaslatom, hogy legközelebb, amikor tanulok, mondjátok meg előre, hogy milyen hosszú lesz az anyag a bevéső órán. Nem éreztem presszionálva magam, mindig szívesen  jöttem, várakozással. A „prémium” (összefüggő szöveges) anyag nagyon jó volt, mert örültem, hogy csak németül hallottam és gondolkoznom kellett, hogy mi is lehet ez. A tanári óráknál nagyon jók a dupla órák, mert van idő a gyakorlásra. Nagyon tetszett, hogy nyitottak voltatok a megoldásokra, minden téren. Nagyon király volt, hogy időpontot változtatni mindig lehetett. Otthon nem sokat foglalkoztam az anyaggal vagy a nyelvvel egyáltalán, mostantól fog megjönni a kedvem a nyelv valóságos használatára, mert már nincs, aki ösztönözzön (filmnézés, stb.). Tanulás módszertant is tanítottatok, ez számomra felbecsülhetetlen. A tanárokról: X nem ösztönzött, nem éreztem, hogy szabad hibáznom, és hogy így elérnék bármit. Örülök, hogy váltottunk, amikor ez kiderült menet közben! Y: komplett ellentétem. Ezzel együtt minden elismerésem az Y-é, mert megvan benne az a három dolog, ami nekem fontos a tanulás során: 1. nyitott arra, hogy az ember kívánságait azonnal teljesítse, 2. mindig figyelmeztetett arra, hogy azért a nyelvtant se felejtsem el, 3. a szavakat pedig nem egyszerűen visszakérdezte, hanem azokat mondatba kellett tennem. Mondjak rosszat is (azon kívül, amit az X tanításáról mondtam)? Néha várnom kellett az órák kezdetekor, de mindent egybevetve, ez még belefért, ha az összképet nézem."

Egyik legújabb írásos visszajelzésünk Lupták Szilárd nevű kedves Ügyfelünktől:

szilard2

"Szeretettel ajánlom Neked ezt az iskolát, (szándékosan nem csak egy nyelviskolát)
mert családias hangulatban, barátságos környezetben tanulhatsz az életről, önmagadról és arról, hogy hogyan tudod elérni céljaidat anélkül, hogy kilépnél a komfortzónádból.
Itt nem csak nyelvtudásra tehetsz szert de kapsz egy használati utasítást az életedhez.

A nyelvtudásodra vállalt garancia már csak hab a tortán..."

További Hallgatók véleménye

„Életem során többször elkezdtem angolul tanulni, magántanárnál, kiscsoportos foglalkozásban és soha nem hozta meg a várt eredményt. Több nyelviskolát meglátogattam beiratkozásom előtt, körbejártam úgymond a teljes témát és mindenképpen azt mondhatom, hogy a New Age Learning a piacvezető és listavezető ár-érték arányban, illetve az a benyomásom, hogy a szolgáltatás színvonala tekintetében is ez az iskola     adja a legtöbbet. Azért szeretem ezt a nyelviskolát, mert rövid idő alatt látványos eredményt értem el, amit mások is észrevettek. Gördülékenyen és gyorsan mennek az órák, kedvesek a tanárok továbbá nagy szakértelemmel állnak a diákokhoz.

Mindenkinek ajánlom korosztálytól, elfoglaltságtól és mindentől függetlenül, azért, mert hamar lehet eredményt elérni. Nagyon rugalmas az időbeosztás és az órák lefoglalása. Emellett árban nem tér el a normál nyelvoktatástól.

Meglepően tapasztaltam, hogy a nyelvtanuláson kívül különböző szolgáltatásokat is igénybe lehet venni, a harmonizáló és az energetizáló kezeléseket. Itt fontos a tanulók közérzete és a tanításra való felkészítése, adott esetben a probléma megoldás. Ez a felkészülési szakaszon túl megnyilvánul még a minőségbiztosítási rendszerben, amivel egyszerűen nem maradhat rejtve semmilyen probléma, ami esetleg elégedetlenséghez vezetne, hiszen, mivel tudnak róla, meg is oldják.”

Pénzes Katalin

 

„Nagyon jó itt a hangulat meg a légkör. Amikor ide jövök, mindig egy „nagy nyugiba” érkezem. Ami az oktatás részét illeti,  azt nagyon kommunikáció-központúnak érzem. Az egész abban más a hagyományos oktatáshoz képest, hogy valóban egy kicsit az anyanyelv elsajátítása alapján történik a nyelvoktatás, úgy ahogy gyerekként próbáljuk a saját nyelvünket megtanulni. Ez a módszer arra ösztönöz, hogy ne gondolkodjunk az adott nyelv nyelvtani rendszerében, hanem ismétléssel próbálja, „panelszerűen” átadni a tudást, amit aztán képesek leszünk előhívni. Határozottan érzem, hogy ez a tanfolyam kész és használható paneleket képes adni utána az élő nyelv beszéléséhez, és ez mindenképpen pozitív. Amivel én eddig a nyelvtanulás terén találkoztam, ahhoz képest ez egészen újszerű. Nem a klasszikus nyelvtan tanítás zajlik, hanem a nyelvtan a kifejezések kapcsán jön elő. A cél az, hogy amikor az ember idegen nyelven beszél, akkor ne azon kelljen gondolkodni, hogy miként rakja össze az adott mondatokat, hanem hogy ez automatikusan működjön. Eddig ezzel nem találkoztam, itt viszont abszolút ez a pozitív élményem.

Ha ajánlanám, azért tenném, mert így sokkal könnyebb megtanulni a nyelvet. Most már látom, hogy abszolút működőképes a dolog!

Érdekes megélni, hogy milyen théta állapotban lenni… Azt mondják az álom egy fontos dolog, és fontos, hogy az ember emlékezzen arra mit álmodott. Én már évek óta nem emlékeztem az álmaimra, és kezdtem aggódni emiatt. Amióta rendszeresen járok, és hetente többször vagyok ebben a relaxált állapotban, azóta hetente többször ébredek úgy, hogy pontosan fel tudom idézni az álmaimat. Most már a két kezem nem elég ahhoz, hogy megszámoljam, hogy hányszor tudom felidézni az álmaimat.

Igazán örülök, és egyben megvan bennem az egészséges kíváncsiság, hogy mi lesz ennek a vége, hogy tudok e majd ténylegesen szintet lépni a szintfelmérőn. Ez azért lesz különösen érdekes, mert a nulláról kezdtem.

Hiába vagyok nyelvész, a nyelvtanuláshoz nekem eddig semmi nem csinált kedvet. Most abszolút pozitív érzés, hogy a nyelvtanulást már nem érzem nyűgnek, és végre életre kelt bennem a motiváció!”

Dréhertné Anna

"Azért választottam ezt a nyelviskolát, mert ma már nincs időm munka mellett arra, hogy leüljek és hosszas órákat tanuljak vagy hogy beüljek az iskolapadba, ahogy az a hagyományos módszernél történik. Amit annak idején tanultam, az ezzel a módszerrel maximálisan előjött. Erősödött a tudásbázisom, beleértve  a szókincsemet. Ezt a módszert újként éltem meg. Ez úgy segített, hogy a megszólalási önbizalom, ami eddig abszolút nem volt, kezd előjönni. Mivel minden gyermekem elég jól beszél angolul, velük próbálok gyakorolni, és sokszor megmosolyogtatom őket, de már ők is azt mondták, hogy ez haladás. Szerintem ez a módszer segít. Azzal, hogy bár az ember  dolgozik napi 8-10 órát, és utána hátradől a kényelmes székben és háttér-információ gyanánt megragad az agyában ez az egész. Ezzel együtt, a tanfolyam előtt én egy kicsit kétkedő voltam. Ellenben a gyakorlat azt mutatja, hogy működik. Az első „szemeszter”, ami most elmúlt, megerősített, hogy ezt igenis folytassam, mert az év végéig igen komoly tudásra fogok szert tenni vele.

Ahonnan más tanfolyamoknál indultam, az nagyon az alapok alapja volt, vagyis ezek, így utólag látva, csak próbálkozások voltak. Talán a szókincsem akkor egy ici-picit gyarapodott, de sem a nyelvtan sem az önbizalom, sem a beszédkészségem nem állt semmilyen szinten. Most a tanárokkal együtt is úgy érezzük (általában ők beszéltetnek kérésemre), hogy nemcsak előttük merek kinyílni, hanem tudok beszélgetést kezdeményezni, mást megszólítani, sőt volt rá példa, hogy rám volt szükség, mert a közelben nem volt megfelelő angol tudással rendelkező egyén, és némi akadozással, de meg tudtuk oldani a kommunikációt. Az illető egyébként nem amerikai angolt használt, hanem valamilyen európai országból származó illető volt, aki nem igazán beszélt jól angolul, mégis meg tudtuk érteni egymást.

Rám olyan szinten frissítő hatással vannak a memorizáló órák, hogy amikor a munkától megfáradtan idejövök, „lefekszem”, eddig még soha nem sikerült úgymond bealudnom az órába, mert ezek mindig élvezetesek és érdekesek. Utána amikor hazamegyek, mindig friss vagyok, ahhoz képest, amilyen előtte voltam.

Az első ilyen tanfolyam, amit most fejeztem be olyan tapasztalatot adott, amit sok mindenkinek ajánlanék, hogy tapasztaljon meg. És ha megélte, rá fog jönni, hogy ez a módszer működik, és ha rájön, akkor sokkal gyorsabban el fog érni arra szintre, amire mindenki vágyik, kevesebb időráfordítással."

                                                                                                                               Kanyik Zoltán

„Miért jó? Elsősorban azért, mert a szabadidőmből nem vesz el sokat, amit egyébként otthon töltök el. Nem kell pluszban tanulnom, ez család és munka mellett sok energiát lekötne, viszont a munkában és a magán szférámban szükségem van arra, hogy valamilyen szinten beszélni tudjak.

Mivel saját magam osztom be, hogy mikor járok az órákra, ezért intenzívebb tanulást tett lehetővé. Azt kezdtem viszonylag rövid idő alatt érezni, hogy a nehezen összerakható mondatkezdésből egy folyamatos beszéd alakult ki egy tanfolyami ciklus alatt.

Őszintén szólva nem gondoltam eddig, hogy így, ilyen rugalmasan is lehet nyelvet tanulni, mivel én magam foglalom az óráimat, arra az időpontra, ami nekem megfelel.

Nehéz konkrétan eldönteni, hogy az adott tananyagot már tudtam, vagy itt tanultam, de ezen túltettem magam, lényeg, hogy tudom használni.
A legutolsó órán például az volt a pozitív élményem, hogy nem kellett a szavakat „harapófogóval kihúzni”, vagy segíteni, hogy ez gördülékenyen menjen, hanem teljesen könnyedén sikerült egy kellemes beszélgetést összehoznunk.

Nagyon baráti, és nyitott ez az iskola. Ez igaz mind a szervezésen dolgozókra, mind a tanárokra és a vezetőségre, olyasmi érzésem van, mintha személyes barátságban lennénk.”

                                                                                                                           Czompó Zsolt


„Nagy örömömre szolgált, hogy kipróbálhattam ezt az újfajta tanulási módszert. Sokféle tanfolyamon vettem már részt előtte, amik között persze volt hatékony is. Nagyon szimpatikus volt a találkozás mindjárt az első alkalommal ezzel a rendszerrel. Először nem tudtam mit várjak tőle, kicsit szkeptikus is voltam, mert nem tudtam mi lesz belőle, de ahogy jöttek az anyagok, jött az a kérdésfeltevés részemről, hogy vajon tudtam már azokat, amik előjöttek az első tanári órákon vagy pedig épp most tanultam ezeket, nehéz volt ezt leszűrni. A legnagyobb örömöm mindenféleképpen az volt, hogy nem volt rajtam semmilyen stressz. Felszabadult érzéssel jöttem az órákra. Jókedvben teltek el mind a bevéső mind a tanári órák, amiken jókat beszélgettünk, és tényleg pozitív hangulatban teltek el. Elmondhatom, hogy szinte elsőként végeztem ezen a tanfolyamon és nagy változások mentek végbe a tudásomban ebben a 3-4 hónapban. Egy kis idő múltán rutinná vált ez a történet, hiszen heti 4 alkalommal vettem részt az órákon és beleivódott a napi programomba. Kimondottan jó volt, hogy felüdülés jelleggel történt ez a tanulás, nem volt kényszer arra, hogy tanuljak otthon. És mégis jöttek az eredmények, előjöttek azok a látens, régen megtanult dolgok, amik beleivódtak az ember „tudatalattijába”, de nem tudta alkalmazni, mert vagy nem emlékezett rá vagy nem jöttek elő ezek a háttérismeretek. Viszont ezzel a rendszerrel ez nagyon jól felszínre tudott kerülni és ezáltal egy magabiztosságot adott, mert abból én saját magam elbeszélgettem azon a nyelvi szinten, ahol épp tartottam. Egy üzleti partnerrel való társalgás vagy e-mail váltás illetve telefonálás régebben elég frusztráló esemény volt, mert a másik valamit mondott a vonal túl végén, én meg vagy értettem vagy nem… Ezután a tanfolyam után sokkal gördülékenyebben megy a beszéd, és adott egyfajta magabiztosságot, hogy merjem használni a nyelvet. Nekem az volt a célom, hogy magabiztos kommunikációt tudjak megvalósítani a környezetemben, amit el is értem, úgy érzem, ezért volt kiváló ez a tanfolyam.

Érdekes volt a rendszerben az, hogy volt egy pár alkalmas rákészülés a tanfolyamra, aminek energiakezelés volt a neve. Ez meglepő fordulatokat hozott, mert tényleg elég stresszes az életvitelem. A tanfolyam előtt egyáltalán nem álmodtam, viszont amikor elkezdtem járni, és ezt az energiakezelést is megkaptam, onnantól kezdve mindennap frissebben ébredtem, és meglepő módon, rendszeresen álomdtam is.

Nagyon szeretném, ha ez a módszer elterjedne, mert még több embert tudna megtanítani a hatékony kommunikációra és stresszmentes mindennapokra.”

Rendes István

 

"A tapasztalataim Nekem, mint NAGY kétkedőnek nagyon pozitívak voltak ezzel az újfajta tanulási módszerrel kapcsolatban.  Nagy kételyeim voltak, de azért vállaltam ezt a tanfolyamot, mert elegem lett abból, hogy hétköznap sok órát eltöltök tanfolyamon és a fél hétvégém vagy még több is rámegy a lecke írásra és a szavak tanulására. Úgy döntöttem belevágok, hogy kipróbálok valami újat. Persze izgultam, hogy milyen lesz és mennyire fog használni, egyáltalán alkalmas vagyok-e az ilyen fajta módszerre. Nem igazán tudtam először elképzelni, hogyan működhet így a tanulás. Senkinek ne legyenek tévképzetei, hogy a fejébe bele tudják önteni a tudást. Aki nem akar igazán tanulni, az nem fogja tudni, úgy elsajátítani az anyagot, ahogy szeretné. Oda kell figyelni és hagyni kell rá időt, hogy az agy ráálljon erre a fajta tanulásra. A gépi óra után úgy érezheti az ember, hogy nem emlékszik semmire, de meglepő módon a tanári órán akár apró részletek is előtörnek.  Nekem sokszor volt olyan, hogy tudtam, milyen betűvel kezdődik a szó, amit mondani akartam és ott volt a nyelvem hegyén és végül emlékeztem is rá és megtanultam.Nekem, ami igazán meglepő volt, hogy már régen sok évvel azelőtt tanult szavak és kifejezések beugrottak és emlékeztem rájuk. Az új szavakat, amiket az órákon tanultam megmaradtak többnyire és használni is tudtam őket. Sokkal gördülékenyebben kezdtem beszélni, kevesebbet kellett gondolkodnom a mondanivalómon. Nem lepődtem meg és blokkoltam le, ha hirtelen angolul kellett megszólalnom.Tapasztalataim szerint, ha a maximális hatékonyságot el akarjuk érni a gépi és a tanári órák után, hallgatni kell a szövegeket, akár ’háttérzajként’ is. Segíti a tanulást és a még hatékonyabb beépülést. Ennél a módszernél is szükség van az ismétlésre, persze ez kevésbé megerőltető, mint a hagyományos tanfolyamoknál.Én úgy érzem, hogy nekem használt és az eredménnyel teljesen meg vagyok elégedve. Ami még szuper, hogy saját magadnak osztod be az órákat.Tény, hogy mélyebben bele kell nyúlni a zsebbe, mint más tanfolyamnál, de a hatékonyságát tekintve megéri. Ha összeadjuk az egyéb tanfolyamok árát és hozzánézzük a hatékonyságát, akkor árban ott vagyunk, mint ennél a tanfolyamnál, viszont hatékonyságban felülmúlja a többit. Én azt tanácsolom mindenkinek, aki megkérdezi, hogy “megérte-e?”, hogy próbálja ki, mert meglepő és eredményes lesz a folyamat.” 

Tankó Ági

 

„Mióta erre a tanfolyamra járok, a memóriám sokat javult, sokkal jobban emlékszem dolgokra, akár jelentéktelenekre is, sőt ha például TV-t nézek és csak egy dologra fókuszálok, a többi dolgot is megjegyzem, ami a képernyőn van. Nem tudtam mire számítsak, amikor elkezdtem járni az iskolába, de nekem egyelőre pozitív élményeim vannak. A nyelvtanárok is nagyon jók, türelmesek, és jól magyarázzák el azt, amit nem értek. Remélem a nyelvvizsgát is le fogom tudni tenni hamarosan.”

Szigethy Fanni 

 

„Angol nyelvtanárként tanácsadó munkakörben dolgozom a nyelviskolában, így lehetőségem volt végigjárni egy német tanfolyamot. A módszer teljesen eltér a hagyományos módon való tanulástól, és ami ennél is fantasztikusabb volt, hogy előjöttek a régen tanult és azóta nem használt nyelvi emlékek. És: az első előhívó órán már tudtam kommunkálni! Miért volt ez a tanfolyam fontos számomra? Mert a módszer megmutatta, hogy lehetőségem van hatékonyabban és gyorsabban elsajátítani egy nyelvet, mint azt eddig tapasztaltam. Emellett az első pillanattól boldogan, felszabadultan és könnyedén kommunkálok németül. Ezek az érzések még nagyobb nyitottságot és pozitív hozzáálást adtak mindennapjaimhoz.”

Őr Ágnes

 

„Én pár évvel ezelőtt hallottam már egy ehhez részben hasonló módszerről, és teljesen hidegen hagyott, pedig már akkor is a felnőttképzési, nyelvtanulási területen dolgoztam. Valószínűleg azért sem érintett meg, mert én tényleg szeretek tanulni, számomra a tanulás nem fáradság, hanem életcél… ez a módszer pedig szükségtelenné teszi a munka részét, és én erre nem vágytam. Amikor az ezzel a módszerrel való tanulás tudományosan igazolt, és gyakorlati eredményeit megismertem, rádöbbentem, hogy ezt minél több embernek igénybe kell vennie, mert elképesztő értékeket rejt bárki számára. Ezek után ki is próbáltam, először egy, aztán még egy hónapon keresztül hetente néhány órát töltöttem az ún. tanulással. Mondhatom, beleszerettem, hiszen mellesleg az addigi, közel 20 évnyi döcögős nyelvtanulás használhatatlan maradványai megelevenedtek, és olyan felszabadultan beszéltem angolul mindenkivel, aki a környezetemben tudott angolul, hogy legtöbben nem is értették, mi történt velem… Emellett ma már minden, ami memorizálás, munkában, kislányommal való játékokban, más helyzetekben, élvezet és siker, hiszen elfelejthettem a magolás-szerű megjegyzést, helyette a fotómemória és audiális memória dolgozik, én meg folyton dícsérhetem magam, és a szerencsémet, hogy ezzel a módszerrel találkoztam, és dolgozhatok…”

Török Bálint

Szeretnél hasonló élményekkel és használható nyelvtudással gazdagodni?

gyik1

penzvisszafizetes_garancia_500

 

Szerződésben vállaljuk, hogy sikertelenség esetén visszafizetjük a tandíjat. Miért?

Mert: 

 biztosak vagyunk abban, hogy - amennyiben garanciális tanfolyamra szóló szerződést kötünk Veled - eléred a kívánt, eggyel magasabb tudás szintet - pl. alapról középszintre lépsz. Rendkívül gyorsan - módszertől függően 60 vagy 70 óra alatt. 


Szeretnél többet tudni a GYORS és GARANCIÁLIS tanfolyamokról?

Egyeztess időpontot MOST!

Visszahívunk,  ha ide klikkelsz! 

NYITVA TARTÁS ha már jársz hozzánk 

H-P: 7.00 - 22.00,    Szo - V: 9.00 - 18.00

Telefonon itt érsz el minket: + 36  70 454 68 76

(9 - 18 óráig, illetve visszahívunk)

 

 


Szeretném megismerni
a lehetőséget!

Kérdésed van?

Tel.: +36 70 454 68 76

info@seerga.hu


Címünk

Seerga Nyelvi Képzések

1132 Budapest, Nyugati tér 5.


Hírlevél feliratkozás