HOGYAN TUDUNK GARANCIÁT VÁLLALNI A NYELVI SZINTEK ELÉRÉSÉRE?

 

Varázslatos módszerek léteznek ugyan, mégis a SEERGA a piacon az egyetlen szolgáltató, amely a fenti garanciát szerződésben vállalja. A szaktudásunk és tapasztalatunk a biztosíték arra, hogy hallgatóink sikeresen elérik a kívánt nyelvi szintet.


penzvisszafizetes_garancia_500

 

Szakmai vezetőnk több, mint tíz évet töltött a felnőttképzésben készségfejlesztő trénerként, értékesítőként, szolgáltatási és stratégiai tanácsadóként, vezetőként. Munkája során közvetlenül vagy közvetve több ezer esetben  elemezte az egyes nyelvtanuló hallgatók igényeit, az arra válaszul nyújtott szolgáltatás minőségét, és a tanulás közben, illetve befejezésekor felmerült elégedettségi mutatókat és problémákat. Csapatunk napi szinten foglalkozik jelenleg is nyelvtanulási tanácsadással, készségfejlesztéssel, módszerfejlesztéssel, így nem csak a múltbeli, hanem a jelenlegi nyelvtanulási problémákkal is együtt élünk és dolgozunk azok megoldásain. Az alkalmazott módszereinkkel magunk is tanultunk, tanulunk, Hallgatóinktól kapott visszajelzések révén pedig szintén folyamatosan fejlődünk.

A hallgatóink 97%-a az előzetes szintlépési célnak megfelelően halad és végzi el a nyelvtanfolyamokat. Ezek közül kb.  3%-nál a hallgató vagy a nyelvi tréner jelzése alapján módosítani kell a kitűzött eredmény célt, e változtatások azonban már a folyamat elején egyénre szabottan megtörténnek. A végző hallgatóink kb. 4%-nál szükséges a szerződésben vállalt óraszámot megnövelni 5-10 közötti óraszámmal a vállalt tudásszint biztosításához, amely az eredeti díj módosítása nélkül történik.


 A  SEERGA-nál a hallgatók fejlesztése és elégedettsége a cél!


gyik1

Sikeres nyelvvizsgát is szeretnél?

 

Nyelvvizsgára készülsz?

Nyelvvizsga felkészítésről a Nyelvtanfolyamok oldalon olvashatsz, ha ide kattintasz!

 

 

 

 

____________________________

 

Szeretnél többet tudni a GYORS és GARANCIÁLIS tanfolyamokról?

A garancia felmérésre, igényfelmérésre illetve egy INGYENES próbaórára időpontot adunk, ha szeretnéd:

Egyeztess időpontot MOST!

Jelentkezz most! 


 

______________________

Szeretném megismerni
a lehetőséget!

Kérdésed van?

Tel.: +36 70 454 68 76

info@seerga.hu


Címünk

Seerga Nyelvi Képzések

1132 Budapest, Nyugati tér 5.


Hírlevél feliratkozás