Válts a hagyományos tanulásról egy 10-szer hatékonyabbra!

 

Milyen nyelveket és milyen tanfolyamokon tudsz nálunk tanulni?

Jelenleg angol, német, spanyol, olasz, francia, svéd, orosz, holland nyelveket tudod nálunk elsajátítani, illetve a magyar nyelvet, amennyiben a fenti nyelvek valamelyikét jól beszéled.

Több módszerünk közül az egyiket személyedre szabjuk, és egyéni fejlesztéseddel különböző hosszúságú – de rövid – tanfolyamokon jutsz el a célig:

70 órás tanfolyam – 2 nyelvi szint, pl. alapról középszintre, középről felső szintre

42 órás tanfolyam – 1 nyelvi szint, pl. alap, A2-től B1 szintre,

30 órás tanfolyam – 1 nyelvi szint 60%-nak megfelelően feljebb.


Ha bővebben érdekelnek a különbzöző szintek és, hogy hová juthatsz, akkkor ismerd meg a nyelvi szinteket!

Egyéni időbeosztás és a tanulás menete – hozzád igazodva!

Nincs kötött időpont, nincs csoport, vagyis egyéni időpontokat tudsz foglalni, akkor is, ha akár csak 1-2 alkalommal tudsz egy héten eljönni. Reggel 7.00 és este 22.00 óra, szombaton és vasárnap 9.00 és 18 óra között bármikorra foglalhatsz tanulási időpontot.

A garantált szintlépésed érdekében a nyelvtanfolyam megkezdése előtt felkészülési és mentális kondícióonálási támogatást nyújtunk – ezek óraszáma benne van a 70, 42 és 30 órában! A tanulás menetrendjéről bővebben a Tanulás menete” menüben tájékozódhatsz, ha ide kattintasz!

 

penzvisszafizetes_garancia_500

 

 

Hogyan tud 10-szeresére felgyorsulni a folyamat?

Amikor tudatos elménk helyett a tudatalattink dolgozik, rövid távú memóriánk helyett a hosszútávú memóriánk fogadja be az infromációt, és mindehhez nem éber, hanem az alfa, és théta nevű, relaxált, ellazult állapotokban vagyunk, amikor memorizálunk. (A relaxált állapotokat mi biztosítjuk, nem kell tudnod magadtól ellazzulni.)

Ha szakszerűen és irányítottan veszel részt ebben a folyamatban, rögtön beemeled a tudást a fejedbe, és azonnal használni is tudod a nyelvet, amit ráadásul örökre meg is jegyzel. És mindössze 40-70 óra igénybevételével!

a módszer megismerése részletesen

 

Miért nem kell magolni és házi feladatokat csinálni?

A magolás és a klasszikus házi feladat készítés a memorizálást és elmélyítést szolgálja, ami – ha nálunk tanulsz – már akkor megtörtént, amikor távozol a memorizáló foglalkozásról. Viszont, amikor van rá módod, érdemes használnod a nyelvtudást, azokban a témákban, amik egyébként is érdekelnek; olvashatsz, beszélgethetsz, filmet nézhetsz, zenét hallgathatsz, sok személyre szabott módot javasolunk a nyelvtudás használatára. A gyorsan szerzett nyelvtudás használatának élménye rendkívül inspiráló hatású, ami tovább segíti a gyors haladást.

Ismerd meg mit mondtak mások!

 

A hagyományos tanulás működése

Éber állapotunkban a rövid távú memóriába kerül a tananyag, ráadásul a tudatos elménk dolgozik vele. Ez a hagyományos tanulás első lépése. Utána – az a rész, amely valóban be is került a memóriánkba – sok-sok gyakorlással, magolással, ismétléssel – készségszintűvé válhat. Alapról középszintre ez összesen 400-700 órát igényel, hatékony magántanár illetve hatékony kiscsoport esetében, az otthoni tanulást is beleszámolva.

 

 

Sikeres nyelvvizsgát is szeretnél? Ezt 3 lépésben éred el velünk:

-         Bázis állapot felmérése – nyelvi tudás szintedet, kommunikációs erősségeidet és fejlesztendő területeidet felmérjük.

-         Nyelvvizsga tanácsadás – segítünk kiválasztani a rengeteg típus  közül egy olyan vizsgatípust, mely leginkább megfelel a Te készségeidnek, így a legnagyobb eséllyel tudsz felkészülni.

-         Nyelvvizsga felkészítés 5 vagy 10 alkalmas felkészítő bérlet keretében a vizsgára is felkészítünk, a vizsgafeladatsorok feldolgozásával. Ez azt feltételezi, hogy a kommunikációs tudásodat nálunk vagy máshol már megszerezted, ami elengedhetetlen a sikeres vizsgához.

Szeretném megismerni
a lehetőséget!

Szeretném megismerni
a lehetőséget!

Kérdésed van?

Tel.: +36 70 454 68 76

info@seerga.hu


Címünk

Seerga Nyelvi Képzések

1132 Budapest, Nyugati tér 5.


Hírlevél feliratkozás