Személyre szabott információk kérése

Töltsd ki az űrlapot a tájékoztató alatt és felvesszük veled a kapcsolatot!

 

Adatvédelmi azonosító: NAIH-…/2015. – igénylése folyamatban

Adatkezelési tájékoztató személyre szabott hírlevél küldése céljából megadott személyes adatok kezeléséről

 

 1. A www.seerga.hu oldalon személyre szabott hírlevélre történő feliratkozásra meghirdetett regisztráció során a regisztráló ügyfél – a regisztrációs folyamat részeként – az alábbi személyes adatait adja át kezelésre a SEERGA Nyelvi Központ Kft. (1132 Budapest, Nyugati tér 5.) részére (az adatszolgáltatás önkéntes):
 • kötelezően megadandó adatok: név, e-mail cím, telefonszám.
 • megadható adatok: lakhely, születési idő, nyelv, téma, „hol hallottál rólunk”, „mikor hívhatunk”.
 1. Az ügyfél a jelen tájékoztató szerinti adatkezeléshez a szolgáltatásra történő regisztrálással adja hozzájárulását.
 2. A SEERGA Nyelvi Központ a személyre szabott hírlevélre regisztráló ügyfelek személyes adatait kizárólag személyre ajánlatok hírlevélben történő küldése céljából használja fel. Figyelemmel az adatok önkéntes, az adattulajdonosok saját maguk által szolgáltatott voltára, az adattulajdonosok adatkezeléshez való hozzájárulása a regisztráció alapján megadottnak tekintendő.
 3. A regisztráció során megadott ügyféladatokat a SEERGA Nyelvi Központ visszavonásig kezeli.
 4. Az adatok az adattulajdonos előzetes tájékoztatása és engedélye nélkül további harmadik személy részére nem kerülnek átadásra, ide nem értve a jogszabályokban meghatározott eseteket.
 5. Amennyiben az érintett adattulajdonos a jövőben nem kíván további hírlevelet kapni a SEERGA Nyelvi Központ személyre szabott ajánlatairól, úgy személyes adatainak marketing célú adatbázisból való törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatását az info@seerga.hu elektronikus címen keresztül írásbeli nyilatkozattal bármikor kérheti.
 6. Az érintett adattulajdonos személyes adataival kapcsolatos jogszabálysértés esetén a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c; telefon: +36-1-391-1400; telefax: +36-1-391-1410; e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu) jogosult bejelentést tenni vagy – választása szerint – a Szolgáltató székhelye szerinti törvényszékhez vagy a lakóhelye/tartózkodási helye szerinti törvényszékhez fordulni.
 7. Adataival kapcsolatos jogait az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény („Info”) 13-17., valamint 30. pontjai tartalmazzák részletesen.
 8. Az Info tv. 6. § (5) bekezdése értelmében az adatkezelő a felvett adatokat törvény eltérő rendelkezésének hiányában a rá vonatkozó jogi kötelezettség teljesítése céljából, illetve az adatkezelő vagy harmadik személy jogos érdekének érvényesítése céljából (ha ezen érdek érvényesítése a személyes adatok védelméhez fűződő jog korlátozásával arányban áll), további külön hozzájárulás nélkül, valamint a hozzájárulás esetleges visszavonását követően is kezelheti.
 9. Az adatvédelmi kérdésekben történő tájékoztatás iránti kérelmeket a SEERGA Nyelvi Központ Kft – hez kell eljuttatni az info@seerga.hu címre.

Adatvédelmi azonosító: NAIH-…/2015

Neved*

E-mail címed*

Telefon számod*

Mikor hívhatunk?

Lakhelyed

Születési időd

Nyelv

Téma

Hol hallottál rólunk?

Seerga Nyelvi Képzések hírlevél

Üzenet*

Szeretném megismerni
a lehetőséget!

Kérdésed van?

Tel.: +36 70 454 68 76

info@seerga.hu


Címünk

Seerga Nyelvi Képzések

1132 Budapest, Nyugati tér 5.


Hírlevél feliratkozás