Gyakori kérdések, és a válaszok:

 

Mi az a Pénz visszafizetési és Tudásgarancia?

Talán a legfontosabb kérdés! Ha egyedi, gyors, és személyre szabott fejlesztő módszereink részben vagy egyáltalán nem kompatibilisek Veled, ez kiderül a tanfolyam elején. Ilyenkor lehetőséged van a tanfolyamtól való visszalépésre, és arányos tandíj visszatérítésre. Ha minden rendben megy, de az előre szerződött óraszám lejártával hiány mutatkozna a nyelvi kommunikációs szint teljesülésében, addig tanítunk, amíg teljesül a cél szint – természetesen további tandíj nélkül. Igen csekély a száma mindkét leírt „problémának”: 3%. Illetve 4%. A szint eléréséhez szükséges plusz órák száma 5 és 10 óra között mozgott, amikor erre volt szükség.

 

Vállal-e esetemben garanciát a SEERGA?

Valószínűleg igen, de biztosan erre a Garancia felmérés alkalmával tudunk felelős választ adni, szóban, és írásban is. Ha van Benned egy komoly szándék, hogy belevágsz a tudás megszerzésébe, csak azt nem tudod, hol és hogyan, nem kell mást tenned, mint egyeztetni egy időpontot Igényfelmérésre és Garancia felmérésre. Ott megtudjuk, mire van szükséged, kiderítjük, vállalunk-e garanciát Számodra, és ha igen, melyik módszerünkre építjük fel a tanfolyamot, mellyel eléred a célodat.

 

Mit kell nekem tennem azért, hogy megkapjam a garanciát, és biztosan elérjem a kitűzött nyelvi szintet?

A legjobb, ha nem „készülsz” arra, hogy megfelelj a garancia kritériumainknak. A mi kötelezettségünk – garancia vállalás esetén – hogy teljesítsük elvárásaidat, ezért add meg a lehetőséget, hogy megismerjük azokat a körülményeket, melyek alapján mérlegelünk és döntünk. Egyszerűen csak egyeztess időpontot, a többi a mi feladatunk. Ha a garanciavállalás részünkről OK, biztos lehetsz benne, hogy célt érsz, amennyiben együttműködsz velünk Te is ennek érdekében a tanfolyam során.

 

Hogyan lehet 10 x gyorsabb egy módszer, mint a hagyományos tanulás?

Egyszerű. A hagyományos tanítás során a tanár és diákja azért küzd értékes órákon, hónapokon keresztül, hogy valahogyan bekerüljön a tanuló fejébe a tudás. Ha ez sikerül, mindenki örül, és jöhet a kommunikáció – ha ezek után jut rá idő… Nálunk a tudás pillanatok alatt kerül be, mivel valamelyik – adott feladatnál szükséges – nyugalmi szinten, alfában, thétában történik a memorizálás, a tudatalattink segítségével. Aktivizálás után azonnal használni tudod a nyelvet.

 

Mi az a nyelvi kommunikációs szint?

Nulla szintről A1, A1-ről A2, majd B1, B2, ezek mind egy-egy kommunikációs szintnek számítanak. A C1-es szint dupla tanulás és idő, mert felsőfokon már minden esetben lassabban szokott fejlődni a Hallgató. Ha ezek a jelölések nem sokat mondanak, akkor segítségül: A2 = alapszint. B2 = középszint. Bővebben szeretnéd tudni? Itt láthatod: „Nyelvtudásod szintje” Kattints ide!

 

Mennyi idő, hány óra alatt lehet elérni az egyes szinteket?

Egy kommunikációs szint – pl. A2-ről B1-re – hagyományosan 200 – 300 óra (magántanár illetve kiscsoportos tanulás keretein belül, az otthoni tanulást is beleszámolva), SEERGA tanfolyammal mindent beleszámolva 42 óra! Ha duplázni akarsz, pl. A2-ről B2-re – alapról középszintre – akarsz jutni, 60 vagy 70 óra alatt meg is van! Ezt van, aki 1 hónap alatt, van, aki 3-6 hónap alatt abszolválja, attól függ, hány alkalommal jön el egy héten „betölteni a tudást”.

 

Mikor lehet kezdeni?

Hát ez egy neuralgikus pont… Szinte mindig várakozási idő van nálunk, így a tervezett kezdési időpontodhoz képest érdemes pár hónapra előtte beiratkozni. Ilyen esetben anyagilag is jobban jársz, „fapados” járat kedvezményt élvezhetsz, ha épp van ilyen. Igyekszünk S.O.S. helyeket is tartalékolni, mert van, amikor nagyon sürgős a tudás megszerzése, ezért ilyen igény esetén érdeklődj, van-e aktuálisan S.O.S. helyünk, azonnali kezdéssel. Ha beiratkoztál, megjelölünk egy első dátumot, amikor kezdhetsz, de ha mégis később kezdenél, azt szinte bármeddig megteheted, akár azonnal akartál kezdeni, akár később.

 

Mi az ár-érték arány, ha a SEERGA-t választom, és garanciát kapok?

Erre a kérdésre nehéz úgy válaszolni, hogy ne „fényezzük” saját szolgáltatásunkat. Ha minden elemet, idő, pénz, eredmény, érzés, „járulékos haszon” szempontokat, és kiváltképp az általunk egyedülállóan biztosított garanciát vesszük alapul, a piacon elérhető legjobb ár-érték arány jön ki. Ha végig szeretnéd ezt önállóan gondolni, mérlegelj, a „Nyelvtudásod szintje” menüpont információi alapján! Kattints ide!

 

Milyen módszerrel tanulok a SEERGA-nál?

Több módszerünk közül azzal tanulsz, amelyik a legeredményesebb Számodra. Hogy melyik ez, azt az Igényfelmérés és Garancia felmérés után látjuk, és meg is mutatjuk, olyan mélységig, amilyen mélységig érdekel. Minden módszerünk relaxációs memorizálás, aktivizálás, rendszerezés, és személyre szabott készségfejlesztés, minőségbiztosítási sztenderdek használatával támogatja fejlődésedet. Mindegyik gyors, átlagosan 10 x gyorsabb, mint ha hagyományosan tanulnál.

 

Mi a fő különbség a SEERGA és más iskolák szolgáltatása között?

A Pénz visszafizetési és Tudásgarancia, ami objektív, és szerződésben foglalt. A gyorsaság, személyre szabottság, elkötelezettség, rugalmasság időben és ügyfélkezelésben, nálunk egyszerre mind jelen kell hogy legyen. Másokról nem szívesen beszélünk, nem tartjuk feladatunknak. Mindenesetre sokan elmennek más szolgáltatóhoz is, mielőtt döntenek, hogy tájékozódjanak. Közülük, akinek magasak az elvárásai, és biztosra akar menni, hozzánk iratkozik be. Ez a tapasztalatunk.

 

Nálam is működnek a SEERGA gyors módszerei?

Szinte biztos, hogy igen. Pár százalék esély van rá, hogy mégsem, de ez esetben nem is vállalunk garanciát, és így a képzést sem, mivel biztosra megyünk. Nem szeretjük senki idejét pazarolni. Igényfelmérés és Garancia felmérés során, majd a tanfolyam legelején legkésőbb világossá válik, hogy a „működik vagy nem működik?” kérdésre mi az egzakt válasz.

 

Tényleg nem kell magolnom és házi feladatokat írnom?

Tényleg. Ezek a módszerek nem támogatják és nem is igénylik a magolást, sulykolást, házi feladat készítést. Ha mindenáron foglalkozni akarsz az éppen tanult nyelvvel, arra vannak élvezetes módok, amiket elmondunk. Ezeket akkor és csak akkor veszed elő, ha kedved, inspirációd és időd van rá. Élvezetből, a nyelv használatának élményéért!

 

Másoknak sikerült?

Sok, sok, sok embernek. Hiszen nem is vállalunk olyan tanfolyamot, melynél nem biztos az eredmény. Referenciáink megtekintéséhez kattints a „Referenciáink” részhez, itt!

 

Hogyan lehet jelentkezni?

Igényfelmérésre és Garancia felmérésre időpontot adunk, ha kapcsolatba lépsz velünk. A jobb oldali kis ablakban is kérhetsz visszahívást, felhívhatod a + 36  70 454 68 76-as számot, vagy ide klikkelve kérhetsz visszahívást! Válassz :-)